szerző:
hvg.hu

Két évvel a Doom nagysikerű visszatérése után Doom: Eternal néven jön a folytatás, és már egy rövid videót is mutattak belőle.

Közel egy évtiezdet kellett várniuk a rajongóknak, hogy az utolsó rész után végre új Doommal jelentkezzenek a fejlesztők. A 2016-ban bemutatott játék órási siker lett, azt pedig spoilermentesen is elárulhatjuk, a készítők úgy zárták le az első részt, hogy a történetet folytatni lehessen. A sikert látva ez a folytatás nem is volt kérdés – legfeljebb csak az, hogy mikor érkezik. Most ez is kiderült, és rögtön mutattak egy ízelítőt is belőle.

A játékot kiadó Bethesda a Los Angeselben jelenleg is zajló E3 videojátékos kiállításon jelentette be, hogy 2019-ben érkezhet az új játék. A Doom folytatása a Doom: Eternal nevet viseli majd, a fejlesztők pedig egy rövid, de annál látványosabb videót mutattak meg belőle.

Ennél többet nem lehet tudni, de már idén augusztusra további részleteket ígértek. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy jövőre már tavasszal-nyáron polcokra kerülhet az új Doom.

Ha értesülni szeretne a játékkal kapcsolatos újabb hírekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!