szerző:
hvg.hu

Ha valaki iPhone-tokot vesz, a pénzéért valami hasznot funkciót is szeretne, ezzel pedig rögtön kettőt kap: második kijelzőt és ütésállóságot.

A mobilokhoz kapható tokok már csak úgy tudnak feltűnést kelteni, ha valami hasznos funkciója is van, például növeli az akkumulátor időtartamát. Ehhez maga az Apple is készített egy iPhone-tokot, de el sem akartuk hinni, milyen csúnya letthelyette inkább ezt ajánljuk.

A tárhely növelésére a SanDisk nyújtott segítséget, aki pedig csak a divatos megjelenésre utazik, a Tesla segítségében (is) bízhat. Van viszont még két olyan funkció, amelyek miatt szintén vonzó lehet egy iPhone-tok: a telefon leejtésekor a készüléket biztosító védelem és egy második kijelző.

Utóbbi kettőt az InkCase garantálja, amit az iPhone 6-ra és az annál újabb Apple mobilok mindegyikéhez kínál az Oaxis. A tokhoz tartozó alkalmazással és Bluetooth-kapcsolattal rengeteg információt meg lehet jeleníteni a második, e-ink kijelzőn, ami alig fogyasztja az aksit.

©

Híreket, a Pocket appal elmentett cikkeket, e-könyveket lehet rajta olvasni, képeket és tennivalókat megjeleníteni, órát és időjárással kapcsolatos információkat kitenni, stb.

Az iPhone-tok a BubblePro Technology katonai sztenderdjeinek megfelelő ütésálló védelemmel van ellátva, így akkor sem kell félteni, ha leejti a mobilt. 4,5 milliméterrel vastagítja a mobilt, ha pedig ez valakit nem zavar és tetszik a két funkció, akkor a gyártó oldaláról – ingyenes Magyarországra szállítással – 129 dollárért (kb. 35 ezer forint) megveheti.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!