szerző:
hvg.hu

A termékek, illetve a vásárlók biztonságára hivatkozva termékvisszahívást jelentett be egy asztali rádióra a Tesco Magyarország.

„Az alábbi termékeket kivontuk a forgalomból és megkérjük azokat a vásárlókat, akik már megvásárolták a lenti terméket, hogy hozzák vissza azokat” – olvasható a Tesco honlapján megjelent közleményben az I Like típusú asztali rádióval kapcsolatban. Az áruházlánc nem részletezte, hogy milyen hibát fedeztek fel az eszköznél.

©

Az Akat Kft. által importált készülék visszahívásával kapcsolatban azt írják:  terméket bármely áruházban, a blokk bemutatásának hiányában is visszaveszik. A visszaváltási szándékot a vevőszolgálaton  kell jelezni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!