szerző:
hvg.hu

Az elkövetkező hónapokban rengeteg tartalommal bővíti tavaly februárban debütált programja, a középkori csatákra fókuszáló For Honort a Ubisoft, amely most egész héten ingyen játszható.

A jelenleg is zajló E3 szakkiállításon osztotta meg a jelenlévőkkel a Ubisoft, milyen tartalommal bővíti majd meglévő programjait, köztük a tavaly februárban piacra került, általunk is tesztelt For Honort.

Mint kiderült, az elkövetkező hetekben nem csupán látszat újdonságokat fognak fejleszteni, hanem egy minden korábbinál tartalmasabb DLC-vel készülnek. A Marching Fire névre hallgató, a tervek szerint október 16-án érkező csomagban négy új kínai harcos és egy vadonatúj játékmód, a Breach lesz elérhető. Utóbbi nevéből adódóan elsősorban az ostromokra koncentrál majd, és mint a közben kiadott kedvcsinálóban is látszik, az ellenséges kastélyokba kell majd beverekedniük magukat a játékosoknak.

Hogy addig is teljen az idő, a Ubisoft minden pc-s számára elérhetővé tette a programot, igaz, az ingyenes időszakban kizárólag az alapcsomag, a Star Edition tartalma próbálható ki, de ez is jókora kedvezmény, főleg, ha azt nézzük: a próbaidőszakot hirdető játékok döntő többsége erős megkötéssel rendelkezik.

A For Honor esetében most nincs szó ilyenről, ráadásul az ingyenjáték ideje sem az a túl megszokott hosszúságú: egészen június 18-ig, vagyis jövő hétfőig éjjel-nappal lehet harcolni, ehhez csupán egy Ubisoft-fiók regisztrációra van szükség, már amennyiben valaki nem rendelkezik már ilyen hozzáféréssel. A játékot ezután a platform digitális boltjában lehet letölteni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Tech

7 év után visszatér a legenda, új Diablo játékot csinálnak

A 2012-ben debütált, hosszú ideig fejlesztett harmadik epizód után újabb Diablo-játék készítését lengette be a program mögött álló Blizzard. A jelek szerint nem kiegészítőről van szó, sokkal inkább a szériához kapcsolódó új részről.