Végre az androidosok is megkapják az iPhone-ok egyik legszerethetőbb funkcióját
Tech

Végre az androidosok is megkapják az iPhone-ok egyik legszerethetőbb funkcióját

Számtalan megoldással kísérleteztek, de hosszú évek alatt sem sikerült orvosolni az Androidon való üzenetküldés problémáit. A Google-nél most úgy döntöttek: új alkalmazás helyett a funkció mögötti technológia teljes újjáépítésére helyezik a hangsúlyt. Jön a Chat, és vele az iMessage-hez hasonló, modern üzengetés, avagy SMS-küldés SMS-díjak nélkül, számos más előnnyel.

MTI Tech

Visszaérkeztek a Földre az űrutazó állatok

Szerencsésen visszaérkeztek a Földre szerdán a Foton-M fedélzetén az űrt megjárt csótányok, csigák, gyíkok, mongol egerek, lepkebábok, selyemhernyók és mikroorganizmusok.

hvg.hu Tech

Saját virtuális világot indít a Google?

A nemrégiben megjelent hírek szerint a keresőóriás hatalmas titkolózás közepette fejleszti saját, a Second Life-hoz hasonló virtuális világát. A jelek szerint egy amerikai egyetemmel kerültek exkluzív viszonyba.

hvg.hu Tech

Wiki-City: interaktív városélet

Azt megmondják a közlekedési hírek, hogy merre van dugó a városban, de azt, hogy hol lehetne nyugodtan meginni egy kávét, már nehezebb megtudni. Ez azonban hamarosan megváltozhat.


A címlapról ajánljuk
Orbán és Soros együtt bontják le a civilkedést

Orbán és Soros együtt bontják le a civilkedést

Április 8-ig volt a duma, most jönnek a döntések. Orbán Viktor jól halad a saját magával folytatott tárgyalásokkal, Soros György is meghányja-veti, meddig marad egy illiberális állam fővárosában. A hét legfontosabb kérdése azonban az lett, hol tölti következő éveit Gyárfás Tamás. Ez heti belpolitikai összefoglalónk.