Ha kap egy ilyen SMS-t, jobban teszi, ha azonnal fellép a weboldalra, különben megszüntethetik a telefonszámát
Tech

Ha kap egy ilyen SMS-t, jobban teszi, ha azonnal fellép a weboldalra, különben megszüntethetik a telefonszámát

Tavaly lépett életbe az a törvény, amely adategyeztetést ír elő minden feltöltőkártyás ügyfél számára. Akkor nagy felhajtás volt a mobilszolgáltatóknál, nem minden ment zökkenőmentesen, ráadásul sokan csak későn ébredtek. Azóta sok idő eltelt és sokan elfelejtették: a procedúra nem egyszeri kényelmetlenség volt, minden egyes évben át kell esni rajta.

MTI Tech

Sikerült belesniük a kutatóknak a Jupiter felhői alá

Folyékony hidrogén és hélium örvénylő keveréke, valamint futóáramlatok rejlenek a Jupiter felhői alatt – számoltak be friss eredményeikről az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) szakemberei, akik a gázóriás körül keringő Juno űrszonda révén nyertek egyedülálló bepillantást a planéta belső szerkezetébe.

hvg.hu Tech

Kémprogramot találtak Márki-Zay Péter számítógépén

Hódmezővásárhely új polgármestere a választás után arra lett figyelmes, hogy laptopjának működése megváltozott: lelassult, nehezebben kapcsolt be és ki. Kiderült: a billentyűleütéseket is figyelő kémszoftver van rajta.

hvg.hu Tech

Nagy feladat áll a magyar startupok előtt, ha ki akarnak törni a nagy piacra

Április elején immáron kilencedik alkalommal nyitja meg kapuit a SMART konferencia Budapesten. Bár az esemény tematikáját tekintve továbbra is az okos technológiai megoldásokra és trendekre fókuszál, a programban egy apró, de igen jelentős változást fedezhetnek fel az érdeklődők – ami egyúttal igen komoly elismerés a hazai tech szféra számára.

hvg.hu Tech

Remek okosság jön a Google Drive-ba

A mesterséges intelligencia számos területen bizonyította már előnyeit. Épp ezért döntött úgy a Google, hogy Drive szolgáltatásába is beépíti azt.

1
4 5 6 7 8
2876

A címlapról ajánljuk