Balogh Csaba Tech

Nokia, a parkolóban ragadt úthenger

Noha néhány helyen sikerként könyvelik el a Nokia 4,4 milliós lumiás teljesítményét, ha kicsit visszatekintünk, jól látszik, hogy az alagút végén lévő fény helyett eddig leginkább körbe-körbe járásról beszélhetünk. Többen azt jósolják, hogy a Nokia eladja mobilgyártó cégét. A Microsoft pedig vakarhatja a fejét.

hvg.hu Tech

100 millió fölött a Samsung Galaxy S mobilok

Komoly mérföldkőhöz érkezett a Samsung: a cég és az Android platform szempontjából is fontos Galaxy S család tagjait összesen már 100 milliónál is nagyobb mennyiségben értékesítették.

Turcsán Tamás Tech

Pénz nélkül is megvalósíthatja elképzeléseit

A crowdfunding, azaz a közösségi finanszírozás a legdinamikusabban fejlődő támogatási modell az interneten. A néhány éve megszületett első oldalak mára hatalmas sikereket aratva valósítanak meg kreatív ötleteket, karitatív programokat vagy művészeti projektet.

MTI Vállalkozás

Ezen is spórolnak a magyar cégek

A magyar cégek többsége a tervek szerint nem növeli informatikai költségvetését ebben az évben, 34 százalék pedig csökkenéssel számol - derül ki az IFUA Horváth&Partners vezetési tanácsadó és a Budapesti Corvinus Egyetem Információs Erőforrás Kutatóközpontja által végzett NavigáCIO felmérésből.

hvg.hu Tech

Nem lesz túl olcsó az olcsóbb iPhone

A több sajtóértesülés szerint is pár tucat dolláros iPhone hírét cáfolta az Apple marketinges vezetője. Olcsóbb iPhone lehet, de olcsó nem lesz.

hvg.hu Tech

15 évig bírja egyetlen töltéssel a mobil

Egy éve mutatták be, ma pedig már meg is vásárolható az a készülék, amely egyetlen ceruzaelemmel 15 évig is kibírja. Telefonsága mellett ráadásul zseblámpaként is funkcionál.

MTI Tech

Segítséget kértek a nagy amerikai bankok

Vezető amerikai bankok az elektronikus hírszerzésre szakosodott Nemzetbiztonsági Ügynökséghez (NSA) fordultak segítségért, miután a weboldalaikat sorozatos kíbertámadások érték - közölte a Washington Post.

hvg.hu Tech

Kövesse a Golden Globe-díjátadót élőben a neten

A hetvenedik alkalommal átadott Golden Globe-díjakra olyan sokan voltak kíváncsiak, hogy túlterhelődött a díjkiosztó hivatalos oldala. Mutatjuk, hogyan követheti az eseményeket szövegben, képben, vagy akár a teljes tévéközvetítéssel.

hvg.hu Tech

Jön a Firefox mobiltelefon

A ZTE mobilgyártó egy meg nem nevezett európai mobilszolgáltatóval közösen javában készíti a Mozilla Firefox rendszeren alapuló mobilt - írja a Bloomberg.

hvg.hu Tech

Hatalmas táblagép érkezik

A Las Vegas-i CES vásáron bemutatott windowsos tablet kevesek közelében tűnik majd fel, de érdekességként megéri ránézni.

hvg.hu Tech

Kik nyernek az Apple gyengélkedésén?

Miközben az Apple árfolyama mélyrepülésbe kezdett szeptember óta, a mobilszektor több szenvedő szereplőjének árfolyama magára talált - írja a Portfolio.hu. A befektetők hite megingott az Apple-ben, ebből pedig a versenytársak profitáltak.


A címlapról ajánljuk