hvg.hu Tech

Samsung Galaxy S IV: már márciusban megjelenhet

Februárban bemutatják, márciusban pedig már az üzletekbe is küldik a Samsung következő generációs csúcstelefonját. A gyártó az iPhone 5-lázat szeretné mielőbb megtörni.

hvg.hu Tech

Többé nem okozhat gondot a jelszavak megjegyzése

Vitathatatlan, hogy számítógépes biztonságunk szempontjából nagyon is fontos a jól megválasztott jelszavak használata, egy idő után azonban már magunk sem tudunk kiigazodni közöttük. Többet nem is lesz erre szükség, egy online szolgáltatás átvállalja tőlünk ezt a feladatot.

hvg.hu Tech

Itt a mindent verő csúcsmobil

Egy hét múlva, szeptember 22-én kezdődik a Xiaomi Mi-Two csúcstelefon tömeggyártása. Az október végén piacra kerülő készülékbe a gyártó mindent belezsúfolt, amit ma egy okosmobilba érdemes.

hvg.hu Tech

Akár 50 GB ingyen tárhely, teljes szinkronizálással

Megérkezett az egyik leginkább várt, offline és online fájljainkat szinkronban tartó képesség az alaphelyzetben 5, rendszeres akció keretében akár 50 GB tárhelyet is ingyen kínáló Box szolgáltatásba.

hvg.hu Tech

Kirúghatják a Facebookon lájkoló mentősöket

Egy félreérthető hozzászólás, egy kényes megosztás, vagy egy nemkívánatos lájk, és máris gyűlnek a fekete pontok. Három figyelmeztetés után akár ki is rúghatják a közösségi oldalakon aktív mentőst – írja az fn24.hu.

hvg.hu Tech

Legóval is elsütöttek egy iPhone-poént

Az Apple alighogy bemutatta a legújabb, 5-ös iPhone-t, megjelent egy Lego-változat is, legalábbis valaki feltöltötte a Facebookra a Lego-téglákból összerakott változatot. Kicsit utána keresve a neten azonban kiderül, hogy ez a Lego-kockákból készült iPhone 2008-ban ismert volt, a PCMag.com akkor azt írta róla, hogy egy Nathan Sawaya nevű művész készítette. Ahogyan az alsó képen is látható, Sawaya modellje már évekkel ezelőtt az iPhone 5-ös arányait idézte, sokkal inkább, mint a korabeli iPhone-okét. Vajon honnan tudta, hogy ez a jövő?

MTI Tech

Jobb lehet a Facebook Kubatovéknál?

Több mint 300 ezerrel nőtt a szavazók száma a 2010-es amerikai kongresszusi választásokon annak a nagyszabású kísérletnek az eredményeként, amelyet a Facebookon szerveztek a közösségi hálózatok befolyásának tanulmányozására - állítják amerikai kutatók. A vizsgálatról szóló tanulmányt a Nature című brit tudományos folyóirat eheti száma közölte. A szerzők szerint a próba sikeres volt.

Rung András Tech

Ki vásárolna egy kuplerájban?

Az elmúlt szűkös esztendőkben a legtöbb magyar cég vagy a csodát várta, vagy spórolással próbált anyagi helyzetén javítani. A csodák azonban nem jöttek, a spórolás pedig fájdalmas, és csak a túlélésre elég, a győzelemhez már nem. Egy jól megtervezett honlap többet lendíthet az üzleten, mint gondolnánk.

hvg.hu Tech

Ezt a böngészőt érdemes kipróbálni

Bár három nagy böngésző uralja a számítógépes világot, időnként nem árt túllépni ezeken, és újabb versenyzőket is kipróbálni, hátha beleszeretünk valamelyikbe.

MTI Világ

Nem veszi le a Google az iszlámellenes videót

Elutasította a YouTube portált birtokló Google a Fehér Háznak azt a felvetését, hogy fontolja meg az arab világban Amerika-ellenes tiltakozásokhoz vezető iszlámellenes film rövid részletének eltávolítását a videomegosztóról.

hvg.hu Tech

Hogyan találjuk meg a jó alkalmazásokat?

A felhasználók többsége barátaira hallgatva választja ki, hogy mit töltsön le, sokan pedig egyszerűen csak az alkalmazásbolt keresőjét használják.

hvg.hu Tech

Itt letöltheti a legnépszerűbb, ingyenes vírusirtókat

A legtöbb számítógép-használó az avast! víruskeresőt és a Microsoft biztonsági szoftvert választja, derül ki az OPSWAT legfrissebb felméréséből. A népszerűségi lista első három helyén jó, mégis ingyenes programok állnak.

hvg.hu Tech

Hivatalos: iPhone 5 a magyar T-Mobile-nál

A legnagyobb magyarországi mobilszolgáltatónál már egészen biztosan lesz második körben iPhone 5. A T-Mobile ma bejelentette, hogy szeptember 28-án, pénteken kezdi meg az eddigi legvékonyabb és legkönnyebb iPhone magyarországi forgalmazását. A többi szolgáltató még nem nyilatkozott.

A címlapról ajánljuk