hvg.hu Tech

Már készül a Windows 9

A Microsoft több munkatársának adatlapja is árulkodik arról, hogy a cég fejlesztői a Windows 8 készre gyártása után rögtön bele is fogtak az operációs rendszer következő verziójába.

hvg.hu Tech

E-könyvolvasója figyeli önt

Milyen sebességgel olvasunk egy könyvet? Melyik résznél unják meg legtöbben az olvasást? Ezeket mind tudják rólunk az e-olvasók, az adatok pedig jól jönnek a kiadóknak.

hvg.hu Tech

Milliónyi jelszót loptak: feltörték a Blizzard szervereit

A Diablo III és a World of Warcraftot is kiadó Blizzard Entertainment biztonsági csapata illetéktelen hozzáférést észlelt rendszerében. A cég egyelőre nem tudja, hogy a játékosok bankkártyáinak adataihoz is hozzáfértek-e a behatolók, de az biztos, hogy több személyes adatot megszereztek, köztük a kódolt formában tárolt jelszavakat is.

hvg.hu Tech

Mindenki számára megnyílt a Pinterest

Ami az iWiW-nél és a Google+-nél bekövetkezett, az eljött a Pinterestnél is: bárki regisztrálhat a képes közösségi szolgáltatásba.

hvg.hu Tech

Veszélyes fegyver a legújabb Angry Birds karakternél

A jelenkori IT-világ egyik legismertebb, legnépszerűbb játéka vitathatatlanul a finn Rovio nevével fémjelzett Angry Birds. A dühös madarak mellé most erősítés: egy rózsaszínű, kék szemű, hosszú szempillájú, igazán cuki madárlány is érkezik.

hvg.hu Tech

Kiszivárgott a Sony Xperia Tablet

A Sony várhatóan augusztus végén bemutatandó táblagépe nem lesz csúnya, papíron pedig a belső tulajdonságaival sincs gond.

hvg.hu Tech

5 milliárdra büntették a Google-t

Beigazolódott a Wall Street Journal korábbi értesülése: az USA Szövetségi Kereskedelmi Bizottsága a több mint 5 milliárd forintnak megfelelő 22,5 millió dollárra büntette a Google-t. A hatóságnak ez az eddigi legnagyobb egy cégre kiszabott büntetése.

MTI Tech

Kétszázmillióból turbózhatják fel az Országgyűlés honlapját

Összesen kétszázmillió forint átcsoportosítását rendelte el a Törvényalkotás Információs Rendszerének és az Országgyűlés publikus weboldalának továbbfejlesztése támogatásához a kormány a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból.

hvg.hu Tech

Mindent látó szemet kaphatnak a rendőrök

A Microsoft és New York közösen mutatta be a Domain Awareness System (DAS) névre hallgató rendszert, amellyel a rendőrök egyetlen helyen, majdnem valós időben láthatják és elemezhetik a városban történő eseményeket.

hvg.hu Tech

Ki az internet kedvenc olimpikonja?

Sportban nyújtott teljesítményük mellett facebookos rajongóik és twitteres követőik száma alapján is rangsorolhatjuk a sportolókat.

A címlapról ajánljuk