hvg.hu Tech

Min olvasunk e-könyveket?

A felhasználók jelentős része, meglepő módon, asztali számítógépen vagy laptopon olvas e-könyvet, ahelyett, hogy erre valamilyen mobil eszközt használna.

hvg.hu Tech

Megjelent az Angry Birds Star Wars

A népszerű mobilos játék legújabb verziója mától letölthető a legnépszerűbb platformokra. 80 pálya, titkos küldetések, fénykard és az Erő.

hvg.hu Tech

Hogyan töltheti fel tűzzel a mobilját?

Ha kirándulás közben merül le a mobiltelefonunk, hiába is keresünk hálózatot. Szerencsére a vadon élők ősi támogatója, a tűz nekünk is segíthet.

hvg.hu Tech

Melyik csúcsmobil a leggyorsabb? - tesztvideó

A kiterjesztett valósággal dolgozó alkalmazások tökéletesek az okostelefonok sebességének összehasonlítására, ezért több saját készítésű Augmented Reailty (AR) alkalmazást felhasználva tesztelte le a legerősebb készülékeket az AR Works.

hvg.hu Tech

Így zuhan a semmibe 1 GB tárhely ára

Pár évtizede több százezer forintba került egyetlen gigabájtnyi tárhely, ma fillérekért hozzájutunk ugyanennyi helyhez, aminél ráadásul már egy jobb minőségben tárolt filmünk is nagyobb.

hvg.hu Tech

Így böngészhet egyszerre két oldalon

Az igazán elszánt netezők egyszerre „több vasat is tartanak a tűzben” (értsd: rendszeresen több oldal van nyitva böngészőjükben). Megmutatjuk, hogyan tudnak szimultán böngészni két oldalon.

hvg.hu Tech

Ledeket helyeznek el az aggteleki barlangban

Ledes technológiával újítják fel a Baradla-barlang aggteleki, Vörös-tó és Jósvafő közötti, a Vass Imre-barlang és a Rákóczi-barlang kivilágított szakaszát - írja a Napi Gazdaság.

hvg.hu Tech

Most már biztos: lekapcsolják az MSN-t

A pletykák felröppenése után nem sokkal a Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy kikapcsolja az MSN néven is ismert Windows Live Messenger chatszolgáltatását, amit jelenleg 100 millióan használnak.

A címlapról ajánljuk
Putyin egész pályás letámadást folytat a neten

Putyin egész pályás letámadást folytat a neten

Egyre inkább cenzúrázzák Oroszországban az internetet. A jelek szerint Moszkva a kínaihoz hasonló digitális nagy fallal akarja elzárni az oroszok elől a nemkívánatos tartalmakat. Valószínűleg elkésett.