A BMW új iPhone applikációja a foci-EB-re: 1-es BMW-t lehet nyerni

2012. június 09., szombat, 10:20
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A labdarúgó Európa-bajnokság alatt játékos vetélkedőre invitálja a márka és a sportág iránt érdeklődő felhasználókat...

A labdarúgó Európa-bajnokság alatt játékos vetélkedőre invitálja a márka és a sportág iránt érdeklődő felhasználókat a BMW. A magyar nyelven is elérhető BMW 1 Series La Ola applikáció révén a játékosok egyszerre élhetik át a versengés örömét és a győzelemre törekvés érzését a helyszínen és otthonaikban egyaránt. Az applikáció segítségével minden egyes gól után pontokat lehet gyűjteni, a győztes pedig az Európa-bajnokság végén egy új, Advantage Plus csomaggal felszerelt 1-es BMW-vel lehet gazdagabb.

Az érdeklődőknek nem kell mást tenniük, mint letölteni a BMW 1 Series La Ola applikációt, és a készülékkel a kezükben hullámozni, amikor az Európa-bajnokságon született gólok után erre vonatkozóan üzenetet kapnak. Minél gyorsabban reagál, és minél lelkesebben kezd hullámozni valaki, annál több pontot szerezhet. A pontszámok megosztásával a játékosok akár világméretű Mexikói Hullámot, „La Ola Wave”-et is létrehozhatnak. Hullámonként 1 000 és 4 000 pont között lehet gyűjteni, az 1-es BMW-ért 116 000 pont felett lehet ringbe szállni.

Különböző egyéb aktivitásokkal, például barátok meghívásával a Facebookon, BMW márkakereskedésekhez közeli bejelentkezésekkel vagy videók feltöltésével a játékosok akár további 50 000 pontot is gyűjthetnek. 

A játék mellett a BMW 1 Series – La Ola applikációba a hivatalos EURO 2012 eredménykövető funkció is bekerült: a felhasználók minden mérkőzést élőben követhetnek, információt kaphatnak a soron következő meccsekről, az aktuális eredményekről és a csoportok állásáról.

A részletes játékszabályzat és további információk az applikáció weboldalán érhetők el.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


A BMW új iPhone applikációja a foci-EB-re: 1-es BMW-t lehet nyerni
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X