A három legjobb ingyenes Sudoku…szerintünk

2012. március 17., szombat, 14:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Pár éve még nem is ismertük ezt a játékot, ma pedig már nem kevesen vannak, akik villamoson, metrón, várókban ülve...

Pár éve még nem is ismertük ezt a játékot, ma pedig már nem kevesen vannak, akik villamoson, metrón, várókban ülve töltögetik ki számokkal a kis négyzeteket. (Ha valaki nem ismerné: a Sudoku lényege, hogy adott egy 9x9-es négyzetrács, amely kilnec 3x3-as kisebb négyzetrácsból épül fel. Az így létrejövő 81kis kockába kell úgy beírni a számokat 1-9-ig, hogy mind a kisebb négyzetrácsban, mind a nagyobb négyzetrács soraiban és oszlopaiban is megjelenjen valamennyi szám 1-9-ig.)

Valóban jópofa észjátékról van szó, ám iPhone-unknak köszönhetően még papírra és ceruzára sincs szükségünk ahhoz, hogy elüssük az unalmas pillanatokat egy kis sudokuzással.

Íme, a techline kedvenc iPhone-os Sudoku alkalmazásai.

Tap Sudoku

Nemcsak a játék felülete vonzó, hanem még különleges zenei aláűfestések közül is válogathatunk, ha ezt a Sudokut választjuk. Még valós idejű statisztikákat is kapunk teljesítményünkről. Ha pedig nem tetszik a játék felülete, különféle skinekkel varázsolhatjuk nekünk tetszőre. A játék még fejlett hibafelismerőt is tartalmaz.

Sudoku II Free

50 ezer feladatot tartalmaz ez a játék, így garantált, hogy jó ideig nem ununk rá. Minket igazából a felülete fogott meg, persze ez ízlés kérdése. A játék kezdésekor több szint (kezdő, normál, nehéz, szupernehéz) közül választhatunk (ide mindig a menüre nyomva juthatunk vissza). A hibás lépéseket nyilvántartja a játék, úgyhogy figyelnünk kell, ha nem akarjuk idő előtt befejezni. Még méri is az időt, amit a feladat megoldására fordítottunk.

Sudoku Joy

16 különböző nehézségi szint – nincs még egy olyan iPhone-os Sudoku, amelyik ennyit kínálna. Először „leckéket” vehetünk, majd ha már profinak érezzük magunkat, kezdődhet a játék. Ez a Sudoku is méri az időt, és még arra is lehetőséget kínál, hogy elmentsük a különböző játékállásokat. Ingyenességének (akárcsak a többi Sudokuénak is) persze ára van: egy kell viselnünk egy kis reklámcsíkot a képernyő tetején.

1 HOZZÁSZÓLÁS
2012. március 17., 16:49 L4z4

Hát ez olyan száraz anyag, hogy egy liter ásványvíz nélkül nem ajánlott elkezdeni. Mi ebben a jó?

Erről egyik barátom első saját írású játéka jut eszembe. Sokat mesélt róla, majd végre sor került arra is, hogy megmutassa a művét. Egy gazdasági szimuláció volt karakteres képernyőn, és csak néhány kifejezés, meg számok alkották a "játékteret". Babrált valamit, majd egy kis idő múltán izgatottan mondta: -Látod, már jön is a haszon! - és egy számra mutatott, ami lassan emelkedett -Ja.. mondtam határozatlanul. Majd megkérdeztem: -EZ az? :)

Különben, ha már nézegetni akarom miből milyen van, akkor inkább Mahjjong : )

Véleménye van? Ossza meg velünk!


A három legjobb ingyenes Sudoku…szerintünk
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X