A nap kütyüje – Android USB töltő

2012. április 23., hétfő, 18:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ;

Hogyan lehet igazán stílusosan feltölteni egy Androidos mobilt? Természetesen Android formájú USB-s telefontöltővel!

Hogyan lehet igazán stílusosan feltölteni egy Androidos mobilt? Természetesen Android formájú USB-s telefontöltővel! A jól ismert, apró zöld robotnak az eszköz akkumulátorának feltöltésén felül további (ám felesleges) funkciói is vannak.

Hajlítható és mozgatható kezek ás antennák, világító szemek (kéken világít ha tölt, fehérrel ha végzett) és persze a mókás külső. Nem csak Androidos telefont tölthetünk fel vele – bármire csatlakoztatható, bár kétségtelen, hogy egy iPhone-t tölteni az apró zöld robottal némi identitás-zavarra enged következtetni a felhasználó részéről… Ára 25 dollár.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


A nap kütyüje – Android USB töltő
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X