szerző:
techline.hu

Napi kütyünk, ezúttal egy igen méretes (és hangos!) hangszóró-installáció.

Napi kütyünk, ezúttal egy igen méretes (és hangos!) hangszóró-installáció. Jamaica legnépszerűbb sörének (Red Stripe) egyik vetélkedőjének apropóján készült, A játék neve „Make Something Out Of Nothing” (kb. „készíts valamit a semmiből”). 5000 darab sörösdobozból építette fel az alkotópáros, Yuri Suzuki és Mathew Kneebone.

Arról nem szólnak a hírek, hogy vajon mind az ötezer dobozt ők itták-e meg, vagy közvetlenül a gyárból kapták. Az elkészült berendezés két és fél méter magas, hogy milyen hangos, az pedig kiderül a videóból. Lássuk!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!