A nap kütyüje - iPhone névjegykártya

2012. május 09., szerda, 15:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A kreatív és ötletes névjegyeket mindenki szereti – remek alkalom arra, hogy kitűnjünk a tömegből és felhívjuk...

A kreatív és ötletes névjegyeket mindenki szereti – remek alkalom arra, hogy kitűnjünk a tömegből és felhívjuk magunkra a figyelmet (munkakeresés időszakában különösen hasznos, többet érhet, mint egy jól összerakott CV).

A legjobb megoldások általában IT-területen születnek (hálás téma, könnyű kitalálni valami frappánsat), mi is bemutattuk már kedvenceinket. Napi kütyünk ezúttal egy névjegykártya, Frederic Tourrou dizájner alkotása és egyben névjegye. Az ötlet egyszerű és pontosan ezért zseniális: dizájn és IT-területen bizonyára mindenki tudni fogja mire is emlékeztet ez a névjegykártya!

Egyetlen dologba tudunk csak belekötni: az előlapon látható időpont (óra, nap, hónap) helyett a születési dátumot kellett volna kiírni,(óra, nap, hónap, év)  úgy még frappánsabb lenne, egyfajta mini CV-gyanánt.

 

Véleménye van? Ossza meg velünk!


A nap kütyüje - iPhone névjegykártya
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X