A nap videója: 10 legjobb videójáték páros

2012. február 10., péntek, 19:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ;

Stan és Pan, Bud Spencer és Terence Hill… Crockett és Tubbs vagy Michael is „Kit”.

Stan és Pan, Bud Spencer és Terence Hill… Crockett és Tubbs vagy Michael is „Kit”. Népszerű párosok a filmsorozatok és filmek világából – annyira népszerűek, hogy sokszor már nem is filmhez vagy sorozathoz kötjük őket, hanem egymáshoz.

A játékok világában is vannak híres párosítások – igaz, annyira még nem világhírűek, mint Stan és Pan (bocsánat: Laurel és Hardy, hiszen a Stan és Pan már csak a honosított verzió) de hát a videójáték műfaj jóval fiatalabb, mint a film.. . „The greatest video game buddies” címmel készített egy remek toplistát a Machnima: Steve és Larson a szokásos jópofa módon mutatja be a legjobb párosításokat, a Sam & Max-től egészen a „Kane and Lynch”-ig. Lássuk!

Véleménye van? Ossza meg velünk!


A nap videója: 10 legjobb videójáték páros
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X