A világ három, legelképesztőbb nyomtatója

2012. március 13., kedd, 14:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

Nyomtató  - fontos periféria, ám az utóbbi években alig esik szó róla.

Nyomtató  - fontos periféria, ám az utóbbi években alig esik szó róla. Ennek poka az lehet, míg az okostelefonok, táblagépek és számítógépek piacán szinte minden nap forradalmi újítások születnek, a nyomtatók terén elég kevés innovációról tudunk beszámolni. Leszámítva persze a 3D-nyomtatókat, de az már nem is igazán nyomtatás, inkább „faragás”… A hagyományos, papírra dolgozó nyomtatók piacán is van néhány újítás (pl. HP-féle felhő szolgátlatások, stb.), de igazán izgalmas dolgokat nem láthatunk.

Van azonban néhány kivétel, ha nem is kapnak erős sajtót, azért létezik pár olyan nyomtató és nyomtatási technológia, amitől leesik az állunk… Ezekből gyűjtöttük ki most a három legjobbat. Az első a Prepeat nevű nyomtató, ami toner- és festék nélkül képes nyomtatni, ráadásul tud kinyomtatott dokumentumokon törölni, vagy újraírni azokat. Sajnos fityeg rajta egy több mint ötezer dolláros árcédula is, így nem igazán lett népszerű. A második filmecske  a Toshiba Tech újítása, a törlésre és javításra is képes nyomtatóját mutatja be. Utolsó kedvencünk a SilverBrook Research „memjet” névre hallgató nyomtatója, amivel másodpercenként két oldalt tudunk nyomtatni. Lássuk a videókat!

Véleménye van? Ossza meg velünk!


A világ három, legelképesztőbb nyomtatója
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X