szerző:
techline.hu

Hamarosan eljön a nap, amikor a gépeinken használt szoftvereket és játékokat már nem birtokoljuk többé.

Hamarosan eljön a nap, amikor a gépeinken használt szoftvereket és játékokat már nem birtokoljuk többé. Nem is vesszük majd meg őket – csak béreljük. A legtöbb felhasználó borzonkodik ettől a megoldástól (pedig a felhők érkeznek, megállíthatatlanul) de többnyire csak addig, amíg ki nem próbálja például az Onlive-ot és ráébred, hogy nincs ezzel semmi gond.

Az előfizetéses rendszer most megjelent az Apple virtuális boltjában is, a legnagyobb „causal” (azaz egyszerű, könnyen kezelhető) játékokat forgalmazó hálózat, a Bigfish felpakolta legnépszerűbb játékait (nem is keveset), melyeket nem vehetünk meg. Viszont havi hét dollár fejében annyit játszhatunk velük, amennyit akarunk. Kétségtelen, hogy ár-érték arányban sokkal jobban járunk, mint pár darab 2-3 dolláros játékkal. Hogy az iPad és iPhone felhasználók megszeretik-e ezt a megoldást az hamarosan kiderül.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!