Apple frissítések: Mountain Lion, Lion, iOS alkalmazások

2012. május 02., szerda, 15:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Temérdek frissítéssel jelentkezett az Apple a mai napra, elsősorban a fejlesztők, illetve az iOS készülékekkel...

Temérdek frissítéssel jelentkezett az Apple a mai napra, elsősorban a fejlesztők, illetve az iOS készülékekkel rendelkezők számára. Először is újabb build került a fejlesztőkhöz az OS X Lion 10.7.4-es frissítéséből. Ez már elvileg a végleges változat, tehát hamarosan várható, hogy szélesebb körben is frissíthető lesz a jelenlegi OS X.
Ugyancsak frissült az OS X 10.7 Mountain Lion Preview 3 változata. Új funkciót nem nagyon kapott, inkább csak hibajavításokat (minden bizonnyal ezért is maradt Preview 3), viszont az üzenetközpontot immár közvetlenül a lista paneljén kapcsolhatjuk ki átmenetileg, ha nyugalomra vágyunk.
Néhány iOS alkalmazását is frissítette az Apple, így például az iMovie-t, az iPhotót és a Garagebandet. Itt is elsősorban hibajavításokat és jobb stabilitást kapunk, de például az iPhoto esetében immár van lehetőség a fotógyűjteményekhez közvetlen iCloud linket másolni a vágólapra.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Apple frissítések: Mountain Lion, Lion, iOS alkalmazások
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X