Átfogó keresés az interneten, egy egészen új módon

2012. június 18., hétfő, 08:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Ha az interneten keresünk valamit, akkor szinte biztos, hogy belépünk a Google keresőoldalára.

Ha az interneten keresünk valamit, akkor szinte biztos, hogy belépünk a Google keresőoldalára. Az itt kapott találatok között sok értékes van, de egy átfogóbb keresésénél nehéz kiválogatni a Wikipedia- vagy YouTube-linkeket, a képeket vagy a blogokban előforduló érdekességeket.

A Dunno egyszerűvé és átláthatóvá teszi a keresést a Mac- és iOS-felhasználók számára. Az ingyenes alkalmazás telepítése után egy kis ablakot kapunk, amit úgy használhatunk, mint egy jegyzetfüzetet. Ha beleírunk egy kifejezést vagy egy mondatot, akkor a Dunno azonnal elvégezi a keresést, és rendezett, csoportosított formában jeleníti meg a találatokat. Ilyen csoport például a Top Result, Web, Wikipedia, News, YouTube és iTunes. A találati lista egy-egy elemére kattintva pedig megnyithatjuk a linket egy újabb keretben.

A Dunno használatához meg kell adnunk egy felhasználónév/jelszó párost, amire azért van szükség, hogy a rendszer automatikusan szinkronizálhassa a számítógépen és iOS-eszközön végzett kereséseinket.
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Átfogó keresés az interneten, egy egészen új módon
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X