Az iPhone 4S belsejének titkai. Érdemes váltani?

2011. október 25., kedd, 10:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ;

Közeledik a pénteki nap, amikor már hazai szolgáltatóinknál is elérhető lesz az Apple legújabb okostelefonja, az...

Közeledik a pénteki nap, amikor már hazai szolgáltatóinknál is elérhető lesz az Apple legújabb okostelefonja, az iPhone 4S. Kevés készülék megjelenését kísérte olyasfajta marketinghadjárat, mint eme iPhone-csemetéjét – sokáig iPhone 5-ről cikkeztek, véletlenül elhagyott prototípusra, kiszivárogtatott fényképekre hivatkozva.

Most viszont már kézbe vehető, kézzel fogható valóság a 4S, tudjuk, milyen alkatrészek vannak benne, sőt az iPhone blog, illetve az AppSolute jóvoltából további, a telefon belvilágát érintő titkokra is fény derült.

Egyáltalán, egy teljesen új készülékről van szó, vagy csak frissített példányról? Kompatibilis-e az iPhone 4 és a 4S? Mitől jobb, mitől más az újdonság? Megéri váltani? Akit érdekelnek ezek a kérdések, pontosabban a rájuk adott válaszok, annak mindenképpen érdemes elmerülni az iPhone blog idézett cikkében.
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Az iPhone 4S belsejének titkai. Érdemes váltani?
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X