Az összes létező konzol, egy szobában (videó)

2012. május 17., csütörtök, 15:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ;

Ha létezik olyan, hogy „geek szoba” (márpedig létezik – mindennek van kockafej-verziója is) akkor a „16BitSghost”...

Ha létezik olyan, hogy „geek szoba” (márpedig létezik – mindennek van kockafej-verziója is) akkor a „16BitSghost” nicknévre hallgató (polgári nevén Pete) játékos szobája biztosan elviszi az első díjat ebben a kategóriában.

 A megszállott játékos szobájának érdekessége, hogy az összes létező, modern (és kevésbé modern) játékkonzol megtalálható benne, egyedi és speciális kiadásokkal együtt. Pete csak „ultimate gaming room” névvel illeti a szobát, melyben a megszámlálhatatlan konzol és a játékok mellett két szuper kényelmes moziszék is várja a játékos kedvű kockafejet és barátait. Lássuk mindezt videón!

1 HOZZÁSZÓLÁS
2012. május 20., 04:32 L4z4

Én is hasonlót szeretnék (ha megnyerném az 5-öst) csak pár számítógép típus is lenne, plusz 4 pc hálózatban. A billiárd asztalok, flipperek, árkád beülős szimulátorok egy újabb teremben, a fő játékos pc-m és a házimozim pedig egy-egy külön szobában lenne. :)

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Az összes létező konzol, egy szobában (videó)
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X