Beyond Good And Evil 2 – új képek

2012. május 20., vasárnap, 20:30
Szerző:


Címkék: ; ;

Továbbra sem tudni sokat az Ubisoft berkeiben készülő játékról.

Továbbra sem tudni sokat az Ubisoft berkeiben készülő játékról. A legendás (sok játékmagazin és szakértő szerint minden idők 10 legjobb játékának egyike) „Beyond Good And Evil”, Michael Ancel vízióit és sajátos világát hozta el PC-kre, nyakon öntve egy kis 1984 mázzal, remek zenével és persze sok fantasy/sci-fi elemmel.

A játék felújított HD verziója elég szépen fogy az XBLA-n (lassan mindenki ráébred, hogy zseniális kalandjátékról van szó – nem késő pótolni). A második epizód nagyon lassan készül, ráadásul az Ubisoft is bölcsen hallgat: csak annyit árultak el, hogy lesz folytatás. Valamikor. Szerencsére néha kiszivárog egy-egy kép a fejlesztés alatt levő játékból, most éppen három darabot szerzett a BGE-Myth. Túl sokat nem tudunk meg belőlük, a hangulat azonban már ennyiből is érezhető.

bge2

bge2

#1

bge2

bge2

#2

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Beyond Good And Evil 2 – új képek
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X