Csak nyolc órát élt a baba - eltávolította a Facebook a képeket

2012. május 21., hétfő, 15:00
Szerző:


Címkék: ; ;

Nincsen szomorúbb történet annál, amikor gyerekekkel vagy babákkal történik valami tragikus.

Nincsen szomorúbb történet annál, amikor gyerekekkel vagy babákkal történik valami tragikus. Heather Walker története is egy ilyen tragikus eset: gyermeke egy születési rendellenesség miatt (anenkefália – az agyvelő részleges vagy teljes hiánya) csupán nyolc órát élt. Heather úgy érezte fájdalmát talán enyhíti kicsit, ha megosztja történetét és gyermeke, Grayson képeit a világgal.

A Facebook úgy érezte, ez már sok és eltávolította a képeket (ráaádásul 24 órára bannolta is a rendszerből a kismamát). A dolog annyiból érdekes (és megkérdőjelezhető), hogy a Facebook útmutató „mit nem szabad kirakni” felsorolása egyáltalán nem tartalmaz erre vonatkozó tiltást, a közösségi háló (vagy egy buzgó moderátor) tehát önhatalmúlag járt el az esetben.

2 HOZZÁSZÓLÁS
2012. május 21., 20:22 Feher Peter

mi köze ehhez,hogy zuckerberg zsidó?

2012. május 21., 18:31 TudjákMiCsesziACsőrömet?

Czukkenberger zsidó fejőstehén más életébe beleturkálós oldalába nem fért már bele, na. Bezzeg a kínai dagadt hobbit neje képeit az lehet nézegetni. Én meg attól kaptam hányingert. Pfej.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Csak nyolc órát élt a baba - eltávolította a Facebook a képeket
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X