Cukorkával jutalmazza a Twitterezést a robot

2012. január 31., kedd, 13:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ;

A képen látható apró robot neve Molly – egyetlen funkciója van, ez pedig gazdája Twitter csatornájának figyelése.

A képen látható apró robot neve Molly – egyetlen funkciója van, ez pedig gazdája Twitter csatornájának figyelése. Ha elég sok új követőre teszünk szert, vagy egy csiripet megfelelően sok ember továbbít, akkor cukorkával jutalmazza teljesítményünket.

Van egy társa is, „Olly”, az ő feladata illatok és szagok kibocsátása, ezzel figyelmeztetve a felhasználót, ha új üzenete érkezik, vagy aktivitás tapasztalható közösségi oldalán… Mindkét robot a Kickstarter-en található (hol máshol). Hogy mi történik akkor, ha vészesen rászokunk a cukorkára, és végül már csak azért Twittererzünk, hogy meglegyen a napi adag… Nos erről nem nyilatkozik az alkotó. A cukorka-tartó természetesen újratölthető. Még falat egy Ferrero Rocher, valaki?

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Cukorkával jutalmazza a Twitterezést a robot
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X