Dead State – a zombi RPG is a Kicksaterre költözött

2012. június 08., péntek, 22:00
Szerző:


Címkék: ; ;

150 000 dollárt kértek, ennek több mint a fele két nap alatt összejött: valószínűleg újabb Kickstarter...

150 000 dollárt kértek, ennek több mint a fele két nap alatt összejött: valószínűleg újabb Kickstarter sikertörténetnek leszünk tanúi. A legtöbb szakértő szerint a Dead State c. túlélő horror játékot fejlesztő csapat valahol kétmillió dollárnál fog megállni.

A Vampire: The Masquarde Bloodlines fejlesztői már 2009 óta kalapálják a speciális, kifejezetten a csapatmunkára és túlélésre kihegyezett, körökre-osztott harcrendszerrel működő játékot. Sajnos azonban az össze nagy kiadó elutasította őket, hiszen a kifejezetten realisztikus, inkább a túlélőkre és az ő irányításukra, szervezkedésükre kihegyezett játékban nincs elég robbanás, zombi-láncfűrész-helikopter-mutánskutya” elem. Szerencsére! A bemutató videót megnézni és adakozni ezen a címen lehet.

 

 

  

1 HOZZÁSZÓLÁS
2012. június 9., 10:41 P100

Remélem Linuxra is portolják.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Dead State – a zombi RPG is a Kicksaterre költözött
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X