Draw Something: máris javították - figyel a Zynga a rajongókra

2012. április 19., csütörtök, 17:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Bármilyen rossz is a hírneve a Zyngának, azt el kell ismerni, hogy figyelnek a felhasználók és rajongók véleményére.

Bármilyen rossz is a hírneve a Zyngának, azt el kell ismerni, hogy figyelnek a felhasználók és rajongók véleményére. Alig pár hete vásárolták fel a Draw Something nevű alkalmazást és máris megérkezett az első javítócsomag. A Zynga figyelt a rajongók kéréseire, így a mostani patch szinte mindent tartalmaz, amit a rajzolóprogram kedvelői hiányoltak.

A legfontosabb, hogy immár megjegyzéseket is fűzhetünk képeinkhez (ezt az opciót hiányolták a legtöbben). Egyszerűbb lett az elkészült képecskék Facebook-ra, Twitter-re vagy a Camera Roll-ba pakolása is – sőt, immár a hozzáfűzött megjegyzésekkel együtt jelennek meg rajzaink a közösségi oldalakon. Bekerült egy undo funkció is – igaz, csak az utolsó „vonalat” tudjuk javítani, de a semminél ez is több. Az új funkcióknak köszönhetően a Draw Something valószínűleg ismét feltornássza magát a legnépszerűbb iOS és Android applikációk közé.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Draw Something: máris javították - figyel a Zynga a rajongókra
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X