Drogok és fegyverek a McAfee alapítójánál

2012. május 05., szombat, 18:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

John McAfee határozottam állítja, hogy mindez csak politikai lejáratás.

John McAfee határozottam állítja, hogy mindez csak politikai lejáratás. A Belize-ben (egy kis ország Közép-Amerika keleti partján a Karib-tenger mellett) élő, főleg a nevével azonos vírusirtóról híres IT-fejlesztő lakásait (kilenc is van neki az országban) ellepték a hatóságok. A házkutatás során fegyvereket és drogokat találtak – állítólag, John szerint ugyanis mindez csak egy lejárató kampány része, mivel (saját állítása szerint) a belizei rendőrség tönkre akarja őt tenni. A 66 éves McAfee ráadásul éppen 17 éves barátnőjével tartózkodott egy egyik lakásban, aki a helyi törvények szerint bizony még kiskorúnak számít.

McAffee - lejárató kampány folyik ellene?

Az extravagáns John McAfee eddig főleg elképesztő színű hajfestéseiről és a különleges tetoválások iránti rajongásáról volt híres (sőt még egy könyvet is írt, a spiritualitásról és a jógáról) – hamarosan azonban lehet, hogy más vonatkozású híreket is kapunk róla, ha a vádak igaznak bizonyulnak. Jophn 100 millió dollárosra becsült vagyona a gazdasági válság és a tőzsde utóbbi években tapasztalható gyengélkedés miatt, az elemzők szerint mára négy millió dollárra „csökkent”.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Drogok és fegyverek a McAfee alapítójánál
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X