Egymilliárd dollár - felvásárolta a Microsoft a Yammer-t

2012. június 15., péntek, 17:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A Yammer (San Francisco) tulajdonképpen egy speciális Facebook-klón.

A Yammer (San Francisco) tulajdonképpen egy speciális Facebook-klón. Az FB-vel ellentében azonban itt nem magánszemélyek és tinik (kutyás és babás képek, jaj!), és nem is vállalkozások és szabadúszók tömkelege (LinkedIn) tartja a kapcsolatot. A Yammer kapcsolati hálójába kizárólag gazdag és sikeres cégek és üzletemberek regisztrál(hatnak). A Fortune 500 leggazdagabb cégéből és üzletembereiből tavaly már több mint 80% volt megtalálható a Yammer-en, ez a mérőszám a Facebook esetében mérhetetlenül kicsi, a LinkedIn hálózatában pedig maximum 2-3%.

A Yammer sem tökéletes azonban: bár a kapcsolati háló remek, a felhasználói felület eléggé elavult, és az értéknövelt szolgáltatások sem igazán sikeresek. Ez a helyzet fog most megváltozni: a Microsoft több mint egymilliárd dolláros áron felvásárolta a céget, és ezzel együtt a kapcsolati hálót is. Ügyes lépés – ha valami megér egymilliárdot, akkor a Yammer biztosan (ugye-ugye, kedves Mark?)

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Egymilliárd dollár - felvásárolta a Microsoft a Yammer-t
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X