Egységes kommunikáció bármikor, bármilyen eszközön

2012. május 18., péntek, 06:30
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Manapság az  üzleti kommunikáció jelentős része már nem asztali számítógépeken, hanem inkább mobil eszközökön...

Manapság az  üzleti kommunikáció jelentős része már nem asztali számítógépeken, hanem inkább mobil eszközökön, okostelefonokon, táblagépeken zajlik. A felhasználók vegyesen használják az egyes kommunikációs eszközöket, alkalmazásokat és csatornákat.

Eddig ez Android, iOS, Mac, BlackBerry és Cisco Cius-on volt elérhető,  mostantól azonban iPaden és Windows rendszereken is használható a Jabber kliens. Így a legelterjedtebb operációs rendszerekkel dolgozó felhasználók is igénybe vehetik a nagyfelbontású hang-, illetve videoalapú szolgáltatásokat, az azonnali üzenetküldést, az asztalmegosztást, a konferenciaszolgáltatásokat vagy a vizuális hangüzeneteket.

A bejelentéssel egyidőben a Cisco Unified Communications rendszert használó ügyfelei számára ingyenesen elérhetővé tette a Jabber jelenlét-információt és azonnali üzenetküldést nyújtó funkcióit. Bővült a Jabber és a TelePresence natív integrációja is, a felhasználók akár az irodából, akár útközben is indíthatnak TelePresence hívást vagy bekapcsolódhatnak folyamatban levő hívásokba Jabber kliensük segítségével.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Egységes kommunikáció bármikor, bármilyen eszközön
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X