Érdemes kipróbálni: így menthet el bármilyen fontos tartalmat bárhonnan

2012. május 28., hétfő, 09:47
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Freemium programként kínálják a CintaNotes mostani, legújabb változatát, ami tulajdonképpen shareware programot jelent.

Freemium programként kínálják a CintaNotes mostani, legújabb változatát, ami tulajdonképpen shareware programot jelent. Valamennyi alapfunkcióját elérjük az ingyenes változatban, azonban ha mindent szeretnénk, azért már fizetni kell 10 dollárt.

Mi is mutattunk már jegyzet (megjegyzés) készítésére alkalmas szoftvereket, azonban a CintaNotes kimagaslik közülük. A program hordozható (azaz akár pendrive-ra is menthetjük), így géptől függetlenül mindig nálunk lehet.

Tulajdonképpen egy roppant ügyes jegyzetmenedzserként viselkedik. Az indítása (az exe fájlra kattintás) után a háttérben fog futni, így semmi dolgunk sem lesz vele. Ha meglátunk egy érdekes tartalmat (legyen szó weboldalról, Word dokumentumról stb.), csak jelöljük ki az egérrel, majd nyomjuk le a Ctrl+ F12 billentyűkombinációt, s a program már el is mentette számunkra (dátummel, s ha kell, URL-lel együtt).

A későbbiekben akár tag-elhetjük is a jegyzeteket, illetve tetszés szerinti szempontok alapján csoportosíthatjuk őket. Az információk előhívása is egyszerű, csak kezdjünk el begépelni a program keresősorába valamilyen keresőszót, s kizárólag a releváns találatokat fogjuk megkapni.

Valóban remek kis program, s ahogy az a fejlesztő weboldalán is látható, folyamatosan újabb és újabb lehetőségekkel bővül.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Érdemes kipróbálni: így menthet el bármilyen fontos tartalmat bárhonnan
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X