Windows Phone 7-re is megérkezett a Photosynth!

2012. június 01., péntek, 09:00
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Egyik kedvenc iPhone-os alkalmazásunk a Photosynth, amelyben az igazi csavar, hogy a programot éppen a Microsoft...

Egyik kedvenc iPhone-os alkalmazásunk a Photosynth, amelyben az igazi csavar, hogy a programot éppen a Microsoft készítette. A programmal tökéletes kényelemben készíthetünk akár teljes körpanorámákat is, ráadásul nagyon jó minőségben, a kész anyag pedig megosztható online (körbeforgatható nézettel), vagy akár menthetjük képként is fotóink közé, több variációban.
A dolog érdekessége, hogy bár Microsoft alkalmazásról van szó, eddig épp a Windows Phone 7 felhasználók voltak kénytelenek nélkülözni e remek kis appot.
Mostanra viszont a cég leküzdötte az akadályokat, így immár a Windows Phone 7 változat is letölthető a Marketplace-ről. A program funkciói és felülete nagyjából egyeznek az iOS verzióval, természetesen azért a Windows Phone rendszer sajátos felületéhez igazítva a működést.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Windows Phone 7-re is megérkezett a Photosynth!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X