Érkezik a Coda 2 és a Diet Coda!

2012. május 23., szerda, 08:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A Coda meglehetősen szép sikereket ért már el OS X alatt.

A Coda meglehetősen szép sikereket ért már el OS X alatt. A programmal a webprogramozók dolgozhatnak teljes kényelemben. Aki esetleg kevesellte a program tudását, annak érdemes most bevésni a naptárba, hogy május 24-én érkezik a Coda 2, rengeteg újdonsággal. Ilyen többek között az integrált MySQL szerkesztő, a feljavított CSS támogatás, az iCloud szinkronizálási lehetőség, a letisztultabb felület és persze egy halom apró, de fontos kényelmi módosítás a szerkesztőben.
A Coda 2 mellett érkezik még a Diet Coda is, amely nem más, mint a Coda iPades változata. Így mostantól akár az Apple tábláján is szerkeszthetünk webes kódokat.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Érkezik a Coda 2 és a Diet Coda!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X