Ez aztán a kihívás: küldjön morzézva tweeteket!

2012. április 26., csütörtök, 06:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Talán csak idősebb olvasóink tudják pontosan, mit is jelent a morzézás.

Talán csak idősebb olvasóink tudják pontosan, mit is jelent a morzézás. Aki viszont bajban volna e fogalommal, annak csak annyit: a morze kód rövid és hosszú jelekkel képezi le az ábécé betűit; a tititi-tátátá-tititi például a jól ismert SOS jelzés.

Most viszont elérkezett az idő, hogy a fiatalabbak is kipróbálják ezt a lehetőséget. A TeleTweet nevű iPhone-os alkalmazás (0,99 dollárba kerül) kis morzekészülékké alakítja okostelefonunkat, s némi gyakorlás után, már mi is ezzel a módszerrel küldhetjük el tweetjeinket. Némi könnyebbséget jelent, hogy az alkalmazás magától kiteszi a space-eket, úgyhogy erre nem kell figyelnünk.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Ez aztán a kihívás: küldjön morzézva tweeteket!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X