Ezt látni kell: a világ egyik legfantasztikusabb órája [videóval]

2012. május 11., péntek, 09:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Azt hihetnénk, nincs új a nap alatt, már nem létezik olyan karóra, amellyel meg lehetne minket lepni.

Azt hihetnénk, nincs új a nap alatt, már nem létezik olyan karóra, amellyel meg lehetne minket lepni. Azonban ez messze nincs így, s ezt jól bizonyítja a Camalien (remek névválasztás!) nevű időmérő szerkezet.  A legfőbb jellemzője, hogy akárcsak a valódi kaméleonok, képes környezete színeihez idomulni, a tengerparton kék lesz, a diszkóban pirosas, a zöld fűben pedig zöld.

Többféle beállításban is használhatjuk. A legfontosabb persze az „idő mód”, hiszen óráról van szó, azután itt van a már említett asszimilációs (kaméleon) mód, de akár automatikus animációval is elkápráztathatjuk azt, aki az óránkra néz.

Még arra is rábírhatjuk, hogy pontokból állítson össze szöveget, amit – az órához amúgy USB-s kapcsolattal köthető – számítógépbe billentyűzünk. Azt is megtehetjük, hogy mi magunk tervezzük meg, milyen színekben is játsszon az óra.

3 HOZZÁSZÓLÁS
2012. május 12., 23:55 L4z4

Ennek nincs sok értelme.. miért jó az, ha az óránk kijelzője mindig azt a színt veszi fel, ami az uralkodó szín ott, ahol éppen vagyunk?? Mutassa az időt, ébresszen, jelezze az órákat hanggal, max ennyi kell.

2012. május 11., 18:05 Pintér László

Az még érdekesebb, hogy végig óráról beszélnek, de hol mutatja, és főként hogyan az időt? :)

2012. május 11., 10:19 Z

Ugye nem csak engem zavar, ha a szövegből nem derül ki egyértelműen, hogy ez nem egy létező termék, hanem csak egy design koncepció?

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Ezt látni kell: a világ egyik legfantasztikusabb órája [videóval]
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X