Ezt próbálja ki: látványos, áttekinthető könyvjelzőzés

2012. május 28., hétfő, 11:59
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Aki sokat szörfözik a neten, lépten-nyomon belebotlik izgalmas oldalakba, amelyeket – azért, hogy később is...

Aki sokat szörfözik a neten, lépten-nyomon belebotlik izgalmas oldalakba, amelyeket – azért, hogy később is emlékezzen rájuk – könyvjelzőzni szokott. Egy idő után azonban nehéz kikövetkeztetni, melyik cím mit is rejt.

A Zootool nevű Chrome-bővítmény vizualizálja a könyvjelzőket, mégpedig úgy, hogy látványos áttekintést kínál az oldalakról.

A telepítése után egy Z betűt formázó ikon jelenik meg az eszközsoron, s ha a továbbiakban megtetszett egy oldal, csak kattintsunk erre az ikonra. Ezután egy rácsalakzatban megjelennek az oldal képei, amelyek közül bármelyiket elmenthetjük. A mentés során már átkerülünk a Zootool oldalra, ahol mindenekelőtt egy ingyenes regisztrációra lesz szükség. Ezt csak egyszer kell megtennünk, s a továbbiakban már különleges, képes oldalgyűjteményünk lesz.

1 HOZZÁSZÓLÁS
2012. május 28., 22:27 Tisztán Ferenc

Firefoxra mért nincs??

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Ezt próbálja ki: látványos, áttekinthető könyvjelzőzés
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X