Fájlok és mappák likvidálása, visszaállíthatatlanul!

2012. április 10., kedd, 04:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Megjelent a Hardwipe alkalmazás új, 2.0-ás verziója.

Megjelent a Hardwipe alkalmazás új, 2.0-ás verziója. A program segítségével fájlokat és mappákat törölhetünk visszaállíthatatlanul a merevlemezről, pendrájvokról vagy éppen memóriakártyákról. Ha biztosak akarunk lenni abban, hogy fontos, de feleslegessé vált dokumentumainkat, állományainkat senki nem tudja azok törlése után visszaszerezni (természetesen nem a Lomtárra gondolunk, hanem arra, hogy a törölt fájlok még egy ideig visszaállíthatók a megfelelő szoftverek segítségével), akkor érdemes bevetni a Hardwipe-ot, vagy egy hasonló szoftvert.
A Hardwipe előnye, hogy nagyon egyszerűen használható, pár kattintással törölhetünk a segítségével akár teljes adathordozókat is (persze nem gyorsan, hiszen a hatékony törléshez itt többszörös felülírás szükséges, ami azért eltart egy ideig). A felülírás módja egyébként megadható, választhatunk extrém hatékonyságot is, de ez esetben akár órákig is eltarthat a művelet (ebben az esetben jól jöhet, hogy a program képes lekapcsolni, vagy elaltatni a PC-t a munka végeztével). Az új verzióban számos funkciót újraírtak, így gyorsabb és hatékonyabb is lett, mint a korábbi változat.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Fájlok és mappák likvidálása, visszaállíthatatlanul!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X