Fantasztikus látvány: Nézze meg a Titanicot! [videóval]

2012. április 14., szombat, 10:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Holnap, április 15-én lesz 100 éve, hogy tragikus körülmények között, még a cél elérése előtt véget ért a Titanic...

Holnap, április 15-én lesz 100 éve, hogy tragikus körülmények között, még a cél elérése előtt véget ért a Titanic első útja (az angliai Southamptonból tartott New Yorkba): Új-Fundland partjai közelébe jéghegynek ütközött. Több mint 1500 ember halt meg, közük a világ leggazdagabbjai. A Titanic tragédiája nem merült feledésbe. Könyvek születtek róla, filmek készültek, múzeumok és műemlékek emlékeztetnek rá.

Most – a Google Earth jóvoltából – sehova sem kell elmennünk, ha érdekel bennünket a tragikus sorsú hajó. A National Geographic képeit felhasználva, a Google Earth csapata ugyanis elkészítette a Titanic 3D-s modelljét.

Csak üssük be a Google Earth keresőmezőjébe a Titanic szót, s máris „körüljárhatjuk”, felfedezhetjük a hajót. Az Earth Galleryben pedig akár még egxy búvárexpedícióhoz is csatlakozhatunk.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Fantasztikus látvány: Nézze meg a Titanicot! [videóval]
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X