Fantasztikus látvány: közelről nézheti a japán cseresznyevirágzást

2012. április 07., szombat, 18:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Bizonyára nem volt véletlen, hogy a cseresznyevirágzás idejére időzítette a Google látványos, interaktív útikalauzát.

Bizonyára nem volt véletlen, hogy a cseresznyevirágzás idejére időzítette a Google látványos, interaktív útikalauzát. amelyet a Japán  Turisztikai Hivatallal és a Japán Nemzeti turisztikai Szervezettel együtt működésben készített. Az „idegenvezető” a Street View technológián alapszik, s Japán nyolc különböző híres városrészét mutatja be, köztük a híres tokiói halpiacot, a Ginza bevásárló-negyedet, illetve az ország néhány csodálatos kertjébe is elkalauzol, ahol éppen most borultak virágba a cseresznyefák.

Az interaktív bemutató nemcsak fantasztikus látványt kínál, hanem étterem-, hotel- és bevásárlási ajánlatokat is tartalmaz – s mindez belső Street View felvételekkel van kiegészítve.

A tény, hogy a Google a cseresznyevirágzás időszakával kapcsolatos kiadásként emlegeti az útikalauzt, arra enged következtetni, hogy további hasonló bemutatók is készülnek Japánról, sőt az előzetes hírek szerint egyéb országok is sorra kerülnek majd.

1 HOZZÁSZÓLÁS
2012. április 7., 18:51 strom

Baba.Ha nem sugárfertőzött.http://kmdholding.com/huxnz2r

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Fantasztikus látvány: közelről nézheti a japán cseresznyevirágzást
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X