Flash - újabb biztonsági rést javítottak tegnap

2012. május 06., vasárnap, 20:00
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Tegnap megjelent a Windows gépekre telepített flash legújabb javítása.

Tegnap megjelent a Windows gépekre telepített flash legújabb javítása. Ezúttal egy igen kritikus biztonsági rést javítottak – az exploit segítségével a Windows (és Internet Explorer, más böngésző nem volt érintett) felhasználók gépei felett vehették át rosszindulatú támadók az irányítást, a flash-lejátszó egyik hibáját kihasználva.

Bár a MAc és Linux (Anroid) felhasználókat nem érintette a hiba, az Adobe ezeken a gépeken is javasolja a frissítést. Ha a flash megfelelően van beállítva, akkor automatikusan kapjuk (vagy már meg is kaptuk) az udpate-et, amennyiben mégsem, úgy ezen a címen ellenőrizhetjük a verziószámot és firssíthetünk is.  

 

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Flash - újabb biztonsági rést javítottak tegnap
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X