Írjunk zavaró tényezők nélkül, ingyen

2011. október 03., hétfő, 06:30 • Utolsó frissítés: 2011. október 03., hétfő, 20:13
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Aki olyan szövegszerkesztőt keres, amelyik íráskor a teljes képernyős szerkesztésnek köszönhetően kizárja a zavaró...

Aki olyan szövegszerkesztőt keres, amelyik íráskor a teljes képernyős szerkesztésnek köszönhetően kizárja a zavaró körülményeket (további programablakok, asztali ikonok stb.), annak érdemes próbát tennie a Focus Writerrel. Ez a program teljesen ingyenes, remekül testre szabható, és még a magyar helyesírás ellenőrzésére is rávehető. Ráadásul telepíteni sem kell, csak bemásoljuk egy tetszőleges mappába és elindítjuk.

Telepítése után a Focus Writer egy nem túl szép, szürke felülettel indul, ám ezt könnyen átalakíthatjuk megfelelő munkakörnyezetté. Használhatunk tetszőleges háttérképet vagy színt, változtatható a betűtípus (méret, szín stb.), a bekezdések és az oldaltörések, a szerkesztési terület színe és átlátszósága, és minden egyéb jellemző.

Sőt, a Focus Writer olyan extra lehetőségeket is rejt, mint a beállítható riasztások, így ha nagyon belemerülnénk az írásba, kérhetünk figyelmeztető jelzéseket megadott időben, vagy bizonyos idő eltelte után.

A program alapból ugyan nem tartalmaz magyar helyesírási modult, de ez letölthető hozzá külön (emitt a közvetlen letöltési link is), és pár kattintással telepíthető (erről készítettünk egy kis videót is). Sajnos magyar menüről egyelőre nincs tudomásunk (pedig amúgy van több nyelvű felület).

 


 

1 HOZZÁSZÓLÁS
2011. október 3., 21:44 László Friedl

vajon hányszor jelenik meg ez a cikk? :)

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Írjunk zavaró tényezők nélkül, ingyen
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X