Google, Facebook, Twitter - együtt harcolnak a rossz reklámok ellen

2012. június 14., csütörtök, 16:30
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Van olyan, hogy rossz reklám?

Van olyan, hogy rossz reklám? Nos, ha engem kérdeznek, akkor csak olyan van: nagyítóval keresve sem tudnék olyan reklámot találni, ami nem idegesít vagy zavar. Ettől függetlenül a reklám kell, hiszen ezért kapjuk ingyen a neten a legjobb dolgokat, beleértve a Google szolgáltatásait vagy a csiripeket… Céges szinten tehát nem idegesítő a reklám, sőt kötelező.

A reklámfajták legidegesítőbb típusa a telefon-marketing

Ezen a szinten is van azonban „rossz” reklám, olyan ami nem tesz jót a cégek reputációjának, forgalmának vagy félrevisz egy-egy kampányt és az ellenkező hatást váltja ki…. Ennek lehet technikai oka (agresszív reklámok, kártékony kódok, sütik – összefoglalónk itt) vagy marketing oka is, az ilyen reklámokat szaknyelven csak Badware-nek hívják. A Google, a Facebook és a Twitter (illetve az AOL) holnap bejelenti, hogy összefognak az ilyen reklámok ellen: az óriás cégek megalakították az Ads Integrity Alliance nevű szervezetet, Az AIA Maxim Weinstein (Stopbadware) vezetésével azon fog munkálkodni, hogy a szóban forgó cégek oldalain ne szerepelhessenek a fogyasztók számára káros reklámok.  

 

 

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Google, Facebook, Twitter - együtt harcolnak a rossz reklámok ellen
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X