HVG-különdíj a NEXON-nak az InnoMax pályázaton

2012. május 07., hétfő, 10:25
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Előremutató humán ügyviteli keretrendszerével a HVG különdíját nyerte el idén a NEXON az InnoMaxon, az Invitel által...

Előremutató humán ügyviteli keretrendszerével a HVG különdíját nyerte el idén a NEXON az InnoMaxon, az Invitel által alapított innovációs pályázaton. Ezzel a sikerrel immár másodszor lett InnoMax-díjazott a cég a tavalyi 70-250 fős vállalatok kategóriájában elért első helyezése után. A kis-és közepes vállalkozások innovációs törekvéseinek támogatására létrehozott pályázaton az előremutató gondolkodást és a gondolatok gyakorlatba ültetésének eredményességét ismerik el az alapítók. A NEXON-t az új generációs humán ügyviteli keretrendszer és ráépülő munkaerő-menedzsment megoldás kifejlesztéséért jutalmazták.

A NEXON új, negyedik generációs terméke kifejlesztését az új technológiai lehetőségek és az aktuális humánerőforrás-trendek találkozása motiválta. Napjainkban elvárás a HR szakemberektől, hogy a stratégiai célkitűzéseknek megfelelően optimalizálják és használják ki a vállalat emberi erőforrását. Ehhez olyan megoldásra volt szükség, amely intuitív, grafikus felületekkel és megfelelő funkcionalitással támogatja a felhasználókat bárhol, bármikor.

A termékfejlesztésnél fontos szempont volt többek között, hogy a rendszer hatékonyan támogassa az üzleti döntéseket, mobil eszközökön is el lehessen érni, naprakészen kezelni tudja a törvényi változásokat, web alapú legyen és támogassa az SaaS és BPO szolgáltatást.

A NEXON fejlesztési célja a nemzetközi piacon is versenyképes HRM keretrendszer megteremtése, amely hosszútávon alkalmas lesz a HR ügyviteli tevékenység komplex kezelésére és üzleti intelligenciává alakítására. Stratégiai szándék tehát az úgynevezett üzleti HR terén stabil pozíciók megszerzése.

Új generációs fejlesztéseihez közel 260 milliós vissza nem térítendő támogatást nyert a NEXON tavaly novemberben az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint az Új Széchenyi Terv Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP) keretén belül kiírt pályázaton. A támogatást az új generációs integrált humán ügyviteli informatikai platform és a ráépülő munkaerő menedzsment, illetve optimalizálási szoftver kifejlesztésére fordítja a vállalat.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


HVG-különdíj a NEXON-nak az InnoMax pályázaton
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X