Hazánkba is megérkezik a jövő adatközpontja: jön a Windows Server 8 Beta

2012. április 14., szombat, 12:00
Szerző:


Címkék: ; ; ;

A Jövő adatközpontja címmel szervez konferenciát április 25-én a Microsoft Magyarország, amelyen a legjobb hazai...

A Jövő adatközpontja címmel szervez konferenciát április 25-én a Microsoft Magyarország, amelyen a legjobb hazai szakértők előadásában, részletes és látványos demókban és szigorúan szakmai előadásokon mutatkoznak be a Microsoft szerverplatformjának megújult komponensei. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A közönség az adatközpont minden egyes elemét, a szerver operációs rendszertől kezdve a virtualizáción és a rendszerfelügyeleten át egészen az adatbázisok és adattárházak területéig megismerheti.
 
Az eseményt Papp István, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója nyitja meg. Utána két külön teremben folytatódik a rendszermenedzsment és a virtualizáció, valamint az SQL Server 2012 területeinek bemutatása. Az eseményt egy-egy plenáris előadás nyitja és zárja: mindkettőben a Windows Server "8" lesz a főszereplő.
 
 „Áprilistól már mindenki számára elérhetővé válik a System Center 2012 és az SQL Server 2012 végleges változata. Mindkét termék számos új funkciót, tulajdonságot kapott: a System Center 2012-ben egyebek mellett a virtualizáció, a privát felhő, a szolgáltatásfelügyelet és az eszközfelügyelet újult meg. Az SQL Server 2012 esetében az önkiszolgáló üzleti intelligencia, az adattárházak, a magas rendelkezésre állás, az üzemeltetés és a teljesítményhangolás kap majd hangsúlyos szerepet. A konferencián kiemelten foglalkozunk a Windows Server “8” bétájával is, amely a legfontosabb, legjelentősebb újdonságokat felvonultató szerveroperációs rendszer lesz a Windows 2000 Server megjelenése óta” – fogalmazott Polner Tamás, a Microsoft Magyarország Szerver Üzletágának vezetője.
 
A Jövő adatközpontja konferencia időpontja 2012. április 25., szerda, 9:30-17:00 (regisztráció 9:00-tól), helyszíne a Lurdy Ház, Palace mozi (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.). A részletes program és a regisztráció az alábbi linken érhető el.

1 HOZZÁSZÓLÁS
2012. április 14., 12:01 P100

Ki futtat Microsoftos szoftvert a szerverén? :D

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Hazánkba is megérkezik a jövő adatközpontja: jön a Windows Server 8 Beta
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Így alkothat fogalmat arról, mekkora is lesz az iPhone 6

Így alkothat fogalmat arról, mekkora is lesz az iPhone 6

Egy összehasonlításnak köszönhetően sokkal inkább elképzelhető, mekkora is lesz az iPhone 6, mintha csak a száraz specifikációkat vagy egyedi...

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X