Heti TOP: a jövő mobiljaitól a böngészés közbeni nyelvtanulásig

2012. május 12., szombat, 04:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A jövő mobiltelefonjai – galériaRengeteg elképesztő, sőt futurisztikus telefont mutattunk már be hasábjainkon.

A jövő mobiltelefonjai – galéria
Rengeteg elképesztő, sőt futurisztikus telefont mutattunk már be hasábjainkon. A téma kimeríthetetlen, hiszen a gyártók és tervezők napról napra gyártják a koncepciókat. Hogy ezekből melyik és mikor valósul meg, az már egy másik kérdés.
Tovább a cikkhez >>>

Kipróbáltuk: Huawei Ascend Y 200 - olcsó és villámgyors
Az ember az olcsó okostelefonoktól általában szenvedéssel teli használatot vár, ha pedig kínai gyártótól származik a készülék, fokozódik ez az érzés. Éppen ezért hálásak lehetünk Huawei-nek, hogy megalkotta a Huawei Ascend Y 200 névre keresztelt, belépő szintű, androidos mobilt, amely képes megtörni az efféle előítéleteket.
Tovább a cikkhez >>>

Ilyen homokozót még biztos nem látott [videóval]
Amerikai kutatók a kiterjesztett valóság egy különleges változatát hozták létre egy Kinect 3D kamerával és egy projektorral. A kísérlet színhelye egy kis méretű homokozó volt. Az ebben lévő homok felületére vetített színfoltok a kézzel és homokozó lapáttal kialakított domborzathoz igazodtak.
Tovább a cikkhez >>>

Kipróbáltuk: mindent tudó LG Cinema Smart 3D TV (LG 47LM671S)
Miközben arról lehetne vitatkozni, hogy egy 47"-os (119 cm) képátlójú tévé túl nagynak, vagy épp megfelelőnek minősül-e manapság egy átlagos lakásban, az egyáltalán nem vita tárgya, hogy az LG új Cinema 3D Smart TV családjának tagjai ekkora méretben is lenyűgözőek, mind a külsőt, mint a funkciókat tekintve.
Tovább a cikkhez >>>

Így tanulhat észrevétlenül nyelvet böngészés közben
A nyelvtanulás alapja az idegen szavak jelentésének ismerete, a szavak megtanulása. Ezt a „nem szeretem” feladatot segíti egy ügyes Chrome-bővítmény, amelyiknek köszönhetően szinte észrevétlenül tanulhatunk szavakat böngészés közben.
Tovább a cikkhez >>>

Ubuntu for Android videó bemutató
Napi videónkban Richard Collins (Canonical Ltd.) az Androidos telefonokon futó Ubuntut mutatja be. A speciális Ubuntu verziót még februárban jelentette be Mark Shuttleworth, az Ubuntu alapítója.
Tovább a cikkhez >>>

Mobiltelefonok méretének összehasonlítása online, egyszerűen és gyorsan!
Arra már mutattunk egy nagyszerű oldalt, ha szeretnénk összehasonlítani a különféle okostelefonok legfontosabb jellemzőit, illetve megtalálni az elvárásainknak megfelelő mobilt. Olyan oldalról azonban még nem nagyon esett szó, amelynek segítségével méretük szerint vethetjük össze a mobilokat, nagyjából  méretarányosan.
Tovább a cikkhez >>>

Lerántjuk a leplet a tinik titkos SMS-rövidítéseiről
Második anyanyelvünk lesz lassan az angol (e tényminősítése nem a mi feladatunk), s tudomásul kell venni, hogy a mai fiatalok már teljes természetességgel használják mailjeikben, SMS-eseikben az angol szavakból eredő rövidítéseket, néha úgy, hogy fogalmuk sincs róla, valójában mit is takarnak. Hozzátesszük, nem egy közülük már a „felnőttek világában”, a napi irodai levelezésben is előfordul.
Tovább a cikkhez >>>

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Heti TOP: a jövő mobiljaitól a böngészés közbeni nyelvtanulásig
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X