Heti TOP: az elképesztő tudású ingyenes fotóretusálótól a játékos CAPTCHA-ig!

2012. április 14., szombat, 04:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Weblapok mentése PDF-be, a Chrome egyik rejtett funkciójávalHa szeretnénk egy weblapot, online cikket elmenteni...

Weblapok mentése PDF-be, a Chrome egyik rejtett funkciójával
Ha szeretnénk egy weblapot, online cikket elmenteni PDF-be, nem feltétlenül szükséges ehhez különféle programok vagy böngésző-kiegészítők telepítése. Ha a Chrome-ot használjuk böngészésre, a feladat pár kattintással megoldható, segédeszközök nélkül is.
Tovább a cikkhez >>>

Megújult a Springpad: közösségi jegyzettömb, lenyűgöző külsővel [galéria]
Úgy látszik, ez a hét a megújulások hete volt: átalakult a Google+, megváltozott a Tumblr androidos alkalmazásának felülete és most tessék: a Springpad is lépést váltott.
Tovább a cikkhez >>>

Elképesztő tudású ingyenes, online fotóretusáló! [galéria]
Rengeteg remek online képszerkesztőről és webes fotóretusáló alkalmazásról írtunk már. Utóbbiak közül az egyik kedvencünk eddig az Aviary megoldásra volt, ám most új kedvencet avatunk. A PicMonkey szinte tökéletesre sikerült, ráadásul a fejlesztők a jelek szerint a fejlesztők lelkesedése egyelőre nem lanyhult, így állandóan jönnek az új funkciók (készül például a kollázskészítési opció is).
Tovább a cikkhez >>>

Tűnjön ki a tömegből, szerezze meg az állást egy egészen különleges önéletrajzzal! [videóval]
Bár tele van az internet önéletrajz-sablonokkal, ezek – legyünk őszinték – nem túl fantáziadúsak, s valószínűleg a CV-k százaival bajlódó HR-eseknek is elegük van a fantáziátlan, csak a tényeket felsoroló önéletrajzokból. Persze ha valamivel ki tudnánk tűnni a tömegből, máris más lenne a helyzet.
Tovább a cikkhez >>>

Így készül az iPad: felvételek a Foxconn gyárból [videó]
Korábban már említettük, hogy Rob Schmitz egy stáb kíséretében - a második nyugati újságíróként - körülnézhetett a Foxconn gyáraiban, így a segítségével mindenki bepillantást nyerhetett az ottani munkakörülményekbe (vagy legalábbis azok egy részébe). Időközben a teljes riport felkerült a Youtube-ra, így láthatjuk, miként készül például egy iPad, illetve miként telik a pihenőidő a gyárban.
Tovább a cikkhez >>>

Belehúz a Google: teljesen átalakították a Google+ felületét! [videók]
A Google jelentősen átalakította a Google+ felületét. Az új, dinamikusan átalakítható Navigation Ribbon segítségével minden fontos funkciót azonnal elérünk, a fogd és dobd funkcióval pedig pillanatok alatt átalakíthatjuk az elrendezést. Áttekinthetőbbek lettek a beszélgetések és az albumok is (nagyobb képek stb.).
Tovább a cikkhez >>>

A fizetős Acrobat remek funkciói kerültek be az ingyenes Adobe Readerbe
Letölthető az Adobe Reader X 10.1.3 verziója, amelyben már lehetőség van elektronikus aláírással ellátni a dokumentumokat, s mindezt ingyen (lévén a program ingyenes), bármiféle kiegészítő szoftver nélkül.
Tovább a cikkhez >>>

Új felületet kapott a ChromeOS [galéria]
Eddig a ChromeOS nagyjából olyan volt, mintha önmagában elindítottunk volna egy Chrome böngészőt, webes Chrome alkalmazásokkal stb. A Google most új felülettel látta el rendszerét.
Tovább a cikkhez >>>

CAPTCHA helyett játék: próbálja ki!
Egyre több weboldalon ellenőrzik, hogy a látogatók emberek-e vagy csupán szoftveres robotok próbálnak információkat gyűjteni. A CAPTHCA ábrák gyakran annyira bonyolultak vagy olvashatatlanok, hogy csak többszöri próbálkozásra sikerül azokat helyesen beírni.
Tovább a cikkhez >>>

Online képmegosztó, albumkészítő számos ügyes lehetőséggel
Egy online képmegosztó, amelyik a tagjainak korlátlan képfeltöltést, egyszerű fotóalbum-készítési lehetőséget, gyors megosztást, a közösségi média könnyed elérhetőségét, fogd és dobd kezelést, s emellett még maximális biztonságot is kínál? Igen, van ilyen, a SlickPic oldal.
Tovább a cikkhez >>>

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Heti TOP: az elképesztő tudású ingyenes fotóretusálótól a játékos CAPTCHA-ig!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X