Heti TOP: az univerzális fordítótól a rendszer memóriahelyzetének javításáig

2012. március 17., szombat, 04:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Nem tudja utolérni az Apple a SamsungotMegérkezett a Bloomberg és a Gartner közös jelentése a kínai...

Heti TOP Techline

Nem tudja utolérni az Apple a Samsungot
Megérkezett a Bloomberg és a Gartner közös jelentése a kínai mobilpiac-részesedéssel kapcsolatban. Bár az Apple szinte egyeduralkodó a világ összes országában, Kínában valahogy mégsem sikerült elérniük azt a fajta rajongást, amire Európában és az USA-ban annyi példát láthattunk már…
Tovább a cikkhez >>>

Megérkezett a Camera+ 3.0! Rengeteg hasznos újdonsággal!
A Camera+ eddig is az egyik legjobb alternatív kamera alkalmazás volt iPhone-ra, de a most megjelent új verzióba így is sikerült számos további, csábító funkciót beépíteni, a régieket pedig továbbfejleszteni.
Tovább a cikkhez >>>

Bármilyen nyelven megszólalhatunk a Microsoft segítségével
Star Trek Universal Translator – egy olyan kütyü a tudományos-fantasztikus irodalomból, ami valóban hasznos lenne a mindenapi életben is. Megspórolhatnánk a nyelvleckéket és rengeteg konfliktus elkerülhető lenne – igaz, a tolmácsok elvesztenék állásukat, de hát valamit valamiért…   
Tovább a cikkhez >>>

Így javíthat rendszere memóriahelyzetén
Feltehetően nem is gondol arra, aki sok megnyitott lapot használ böngészéskor, hogy ezek igencsak igénybe veszik rendszere RAM-ját, s persze a processzorteljesítményt is. A TabMemFree nevű Chrome-bővítmény átvállalja tőlünk a feladatot, hogy figyelje a sokáig nyitva tartott, ám inaktív lapokat, és csökkentse ezek memória- és processzorhasználatát.
Tovább a cikkhez >>>

Ne dobja ki régi CRT monitorát, alakítsa át érintőképernyővé! [videóval]
Pontosabban nem is a monitort kell átalakítani, hanem egy olyan speciális kesztyűt kell hozzá készíteni, aminek az ujjában fényérzékelőt helyeznek el. Ezután ha elég közel tesszük a monitorhoz a kesztyű ujjait, akkor az pontosan érzékeli az adott pontot, amikor ott tart a képernyő frissítése. Az pedig már csak szoftver kérdése, hogy mire használja a számítógép az így kapott információkat. Ez egyszerű gombnyomásoktól akár a grafikai programok kezeléséig terjedhet.
Tovább a cikkhez >>>

Ez nektek szellemváros? Reagált a Google
Bejárta az IT-sajtót a ComScore piacelemzése, illetve a belőle levont következtetések, amelyek „szellemvárosként” emlegetik a keresőóriás közösségi oldalát, természetesen a nagy riválishoz, a Facebookhoz viszonyítva. A Google azonban másképp látja mindezt, szerinte a Google Plusz a leggyorsabban növekvő termék mind közül, amit valaha is megalkottak.
Tovább a cikkhez >>>

Jelentősen megújult az iA Writer és megérkezett az iPhone-os verzió is! Így már megéri!
Egyik kedvenc szövegszerkesztőnk az iA Writer, legalábbis ha OS X-ről és iOS-ről beszélünk. A program most rengeteg újításon esett át, szinte minden olyan  hiányosságot pótoltak a készítők, amelyet eddig felróttunk a "kis kedvencnek".
Tovább a cikkhez >>>

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Heti TOP: az univerzális fordítótól a rendszer memóriahelyzetének javításáig
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X