Heti TOP letöltés: a hálózati forgalom figyelésétől a több száz ingyenes online rádióig

2012. május 06., vasárnap, 04:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Letölthető a Firefox 13 bétája isA Firefox 12 megjelenését követően szépen lecserélődött az Aura csatorna is, így...

Letölthető a Firefox 13 bétája is
A Firefox 12 megjelenését követően szépen lecserélődött az Aura csatorna is, így ott már a 14-es változatot szerezhetjük be (ennek újdonságairól korábban már írtunk), sőt, aki már Firefox 15-re vágyik, annak sem kell nélkülöznie, letölthető a Nightly Build is. Aki kisebb léptékben halad, de azért szeret előre szaladni, annak pár napja rendelkezésére áll végre a Firefox 13.
Cikk és letöltés >>>

Leplezze le látványosan hálózati forgalmát!
A Windows 7 tálcáján lévő hálózat ikon nem mondható túl informatívnak (tulajdonképpen csak a kapcsolat meglétét mutatja), legfeljebb ha rákattintunk, akkor tudhatunk meg néhány dolgot hálózati kapcsolatunkról.
Cikk és letöltés >>>

Letölthető a Miro Video Player 5.0, Windowsra és OS X-re egyaránt!
Március vége felé már letölthető volt az RC változat, de a minap végre publikussá vált a végleges verzió is a Miro Video Player 5.0-ból. A program legalább olyan "megosztó", mint az iTunes: sokan kedvelik, sokan utálják, de kétségtelen, hogy nem lehet elmenni mellette szó nélkül.
Cikk és letöltés >>>

Letölthető az Amazon Cloud Drive kliens Windowsra és Macre
Nem volt még elég a felhőkből? Lassan ugyanúgy gyűjthetjük az online tárhelyeket, mint évtizedekkel ezelőtt a különleges cigarettás dobozokat, vagy a dobozos üdítők és sörök dobozait. Persze az Amazon Cloud Drive igazándiból nem is új dolog, egy ideje már ott is tárolhatjuk állományainkat, ingyen 5 GB-os tárhelyen. Azonban a cég most - hasonlóan a Google Drive és SkyDrive esetéhez - kiadott egy hivatalos kliens alkalmazást is Windowsra és OS X-re.
Cikk és letöltés >>>

Szüksége van egy kép szövegére? Segít egy ingyenes program
Ha beszkennelünk egy szöveges dokumentumot, a végeredmény egy képállomány lesz, így a szöveggel nem sok mindent kezdhetünk. Azonban az úgynevezett OCR programok éppen az ilyen esetekben segítenek. Mi is mutattunk már néhány ilyem programot, illetve alkalmazást, például itt>> és itt>>. Most egy újabb hasonló program akadt fenn virtuális hálónkon. Nem állítjuk, hogy elájultunk a  tudásától (sőt…), de lehet, hogy lesz olyan olvasónk, aki éppen ezzel – az amúgy ingyenes – szoftverrel lesz a legelégedettebb.
Cikk és letöltés >>>

Válogasson közel 400 ezer rádióállomás műsorából!
Nem kell ma már külön eszköz (például egy rádió) a számítógép mellé ahhoz, hogy zenét hallgassunk, akár munka közben is, hiszen – hála az internetnek – számos online rádióadás műsorából válogathatunk. Az X-Screamer Radio nevű program (ingyenes) azonban jóval többet kínál ezeknél, s nemcsak abban, hogy több százezer online rádióadást gyűjt össze egy helyre, hanem még abban is, hogy a zeneszámok felvételére is lehetőséget kínál.
Cikk és letöltés >>>

Letöltés - Ingyenes vírusirtó és tűzfal a Zonealarm-tól!
A cég most agresszív marketing akcióba kezdett, melynek első lépéseként a CNet adatbázisából máris letölthető a legújabb vírusirtó/tűzfal kombó, (Antivirus+Firewall 2013) teljesen ingyen. 
Cikk és letöltés >>>

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Heti TOP letöltés: a hálózati forgalom figyelésétől a több száz ingyenes online rádióig
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X