szerző:
techline.hu

XWidget: látványos óra a felhők között, WindowsraAz XWidgetet használók számára rengeteg remek minialkalmazás...

XWidget: látványos óra a felhők között, Windowsra
Az XWidgetet használók számára rengeteg remek minialkalmazás található az interneten, amelyek segítségével izgalmasabbá tehetik a Windows Asztalát. Aki például olyan háttérképet használ, amelyen felhők is láthatók, annak érdemes egy próbát tennie a Cloudy Clock nevű Xwidget kiegészítővel, amely kifejezetten jól illeszkedik a felhős háttérképekhez.
Cikk és letöltés >>>

Háttérképek letöltése és cseréje automatikusan, OS X alatt
Háttérképeket bármikor letölthetünk az internetről, az OS X pedig képes a letöltött képeket a megadott időközönként lecserélni egy másikra, akár véletlenszerűen is (ezt a System Preferences / Desktop & Screen Saver részben állíthatjuk be, a Change Picture opció bekapcsolásával).
Viszont ha szeretnénk mindig új képekre vadászni, egy ügyes alkalmazással teljesen automatizálhatjuk a képek letöltését is. A Wallpaper Wizard az álatlunk kiválasztott témakörök, kategóriák szerint válogatja össze a jó minőségű háttérképeket az internetről, s az általunk megadott időközönként lecseréli azokat (több kategóriát is kiválaszthatunk egyszerre).
Cikk és letöltés >>>

Vivideo: ingyen letölthető teljes verziós videoszerkesztő Windowsra és OS X-re!
Hűséges olvasóinkat valószínűleg nem éri váratlanul egy újabb Wondershare akció, hiszen oldalunkon folyamatosan tesszük elérhetővé a cég alkalmazásainak teljes verzióit, ingyen. A karácsonyi meglepetés ezúttal a Vivideo nevű, könnyen használható, mégis elég sokoldalú videoszerkesztő szoftver.
Cikk és letöltés >>>

Itt a végleges JetBoost és JetClean: rázzuk gatyába a Windowst, ingyen!
Korábban bemutattuk már a JetBoost nevű kis alkalmazást, amelynek segítségével gyorsíthatjuk a Windows működését a felesleges folyamatok és programok "kilövésével", illetve a JetCleant is, amely pillanatok alatt kitakarítja a Windowsban felhalmozódott "szemetet", azaz átmeneti állományokat, felesleges Registry bejegyzéseket, RAM-ban ragadt programokat stb. Illetve segít optimalizálni is a rendszer működését.
Cikk és letöltés >>>

Letölthető a Game Booster 3.1 és az IObit Uninstaller 2.1
Az iObit frissítette népszerű alkalmazásait. A Game Booster 3-ról írtunk korábban részletes tesztet. A 3.1-es verzióban új diagnosztikai funkciót találunk, kapunk számos új gyorsítási funkciót és Game Desktop opciót. Az Uninstaller 2 szintén szerepelt oldalunkon egy tesztben, ennek 2.1-es változatában megjelent a keresési lehetőség a Forced Uninstall opciónál, bővítették a Powerful Scan mód lehetőségeit, lehetőségünk van a visszaállítási pont készítésének kihagyására, és a programok felismerésében is ügyesedett a szoftver.
Cikk és letöltés >>>

Vegyünk fel hangot bármelyik alkalmazásunkból OS X alatt!
A Piezo nevű kis alkalmazással gyakorlatilag bármilyen OS X-es program hangját rögzíthetjük. Felvehetjük a Safariban vagy Chrome-ban éppen lejátszott videó hangját, kedvenc játékunk zenéjét, effektjeit, de akár Skype beszélgetéseket is. A program nagyon egyszerűen használható: csak kiválasztjuk, melyik program hangját kívánjuk rögzíteni, és egy gombnyomással indulhat is a felvétel.
Cikk és letöltés >>>

Letölthető a Chrome 16 végleges verziója [videóval]
A Google elérhetővé tette a Google Chrome 16 végleges verzióját. A program letölthető Windowsra, OS X-re és Linuxra egyaránt a hivatalos oldalról, vagy elérhető a böngésző About menüpontjából is, automatikus frissítéssel. A Chrome 16-ban kényelmesen menedzselhetünk több Google fiókot is.
Cikk és letöltés >>>

Megjelent a Microsoft OneNote iPades verziója. Ingyen letölthető!
A Microsoft elérhetővé tette az App Store-ban a OneNote iPades verzióját, így mostantól az iPhone mellett akár az Apple táblagépén is használhatjuk a népszerű jegyzet alkalmazást, s természetesen van lehetőség szinkronizálni feljegyzéseinket az asztali verzióval. Sőt, szinkronizálhatunk wifin keresztül is.
Cikk és letöltés >>>

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!