Heti TOP letöltés: több 100 ingyen letölthető teljes játéktól a látványos Windows óráig

2012. május 13., vasárnap, 04:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Időjáráshoz illő énekkel köszönt minket reggelente a mobil, egy ingyenes programmal!

Időjáráshoz illő énekkel köszönt minket reggelente a mobil, egy ingyenes programmal! [videó]
Az UNIQLO Wake Up egy nagyon ötletes és alapvetően kedves alkalmazás. Nincs ugyanis utálatosabb dolog annál, mint amikor az ember valamilyen idegesítő hangra vagy csipogásra ébred reggelente, a mobil saját kínálatából választva.
Ám az UNIQLO Wake Up nem ilyen! Ez az program ugyanis kedves, az időjáráshoz igazított hangulatú zenével és énekkel köszönt minket reggel (vagy amikorra a figyelmeztetést kértük).
Cikk és letöltés >>>

Már most letölthető az androidos Flipboard, nem kell bevárni a Samsung Galaxy S III-at!
Nos, a dolog persze nem hivatalos, hiszen a Flipboard androidos verziójának bizony a Samsung Galaxy S III-mal kellett volna debütálnia, ám egy lelkes "felhasználó" lekapta egy tesztkészülékről a kérdéses applikációt és közzétette az interneten. A Flipboard megjelenése Androidra bizonyára nem csak számunkra nagy öröm - mi nagyon kedveljük ezt az elegáns és ötletes hírolvasót iOS-en -, s bár bizonyára ki lehet bírni május végéig nélküle (a Galaxy S III megjelenése után természetesen elérhető lesz más készülékekhez is), aki mégis siet a dologgal, erről a linkről letöltheti az alkalmazást.
Cikk és letöltés >>>

Több mint 300 ingyenes játék letöltése, egy kattintással!
Hónapokkal ezelőtt írtunk egy olyan alkalmazásról, amely több száz ingyenes játékot fogott össze egyetlen felületen: leírás, képek, letöltési lehetőség stb. Ezúttal egy nagyon hasonló kezdeményezésre hívjuk fel a figyelmet.
A Tiggit nevű kis alkalmazás és a mögötte álló online szolgáltatás segítségével jelenleg háromszáznál is több ingyenes játékoz juthatunk hozzá, gyakorlatilag egyetlen kattintással.
Cikk és letöltés >>>

Rendkívül ízléses és praktikus óra a Windows Asztalára, ingyen!
Számtalan óra alkalmazást és widgetet találni az interneten. Bár ezek közül sok jóval több funkcióval rendelkezik, mint a Lumia Clock v3.0, azt azért el kell ismerni, hogy utóbbi nagyon ízlésesre sikerült, így remekül mutat a Windows Asztalán. A szokásoktól eltérően időjárási adatokkal nem szolgál, csak az időt és a dátumot mutatja. Mindent egybevetve nem a funkciók sokaságáért lehet beleszeretni, inkább a letisztult külső miatt.
Cikk és letöltés >>>

Így tölthetünk le régebbi játékokat, teljesen ingyen!
Az ember mindig nosztalgiával gondol vissza a régi idők C64-es, Amigás, DOS-os, vagy éppen Windowsos játékaira. Bár ezek grafikailag és hangban sehol sem voltak egy mai 3D-s csodához képest, mégis hetekig, hónapokig elszórakozott velük az ember, anélkül, hogy megunta volna azokat.
Cikk és letöltés >>>

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Heti TOP letöltés: több 100 ingyen letölthető teljes játéktól a látványos Windows óráig
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X