Hozzunk létre új mappát az áthelyezni kívánt fájloknak, egyetlen mozdulattal

2012. április 24., kedd, 04:00
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Korábban mutattunk már egy remek kis alkalmazást, amely a Windows helyi menüjébe beépülve mindössze egyetlen...

Korábban mutattunk már egy remek kis alkalmazást, amely a Windows helyi menüjébe beépülve mindössze egyetlen mozdulattá egyszerűsítette a fájlok új mappába mozgatását. Mindössze ki kellett jelölni az állományokat, majd jobb klikk és a megfelelő menüponttal azonnal létrehozhattuk az új mappát, s átmozgathattuk bele a kérdéses fájlokat is.

Az AddictiveTips alkalmazása, a Smart Folders mindezt még egyszerűbbé teszi. A program telepítése után ugyanis nagyjából úgy hozhatunk létre új mappát és helyezhetjük át abba a fájlokat, mint az iOS alatt a Home képernyőn: kijelöljük a fájlokat, majd rádobjuk azokat egy szintén a "csomagba" szánt másik állományra. Ekkor máris beírhatjuk a létrehozandó mappa nevét, ezután pedig azonnal létrejön a kérdéses mappa és belekerülnek a kijelölt fájlok (és persze az is, amelyikre ráhúztuk azokat). Egyszerű, gyors, ötletes. Érdemes kipróbálni!

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Hozzunk létre új mappát az áthelyezni kívánt fájloknak, egyetlen mozdulattal
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X