Időjárási adatok látványos megjelenítése a Windows Asztalán

2012. május 30., szerda, 04:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Korábban mutattunk egy nagyon látványos időjárás-jelentő Widgetet (pontosabban xWidgetet), amely papírfecni-szerű...

Korábban mutattunk egy nagyon látványos időjárás-jelentő Widgetet (pontosabban xWidgetet), amely papírfecni-szerű megjelenésével egészen feldobta a Windows felületét és emellett kellően informatív is volt az időjárási adatokat illetően.
Mai választottunk érdekessége, hogy éppen erre a papírfecnis megoldásra épít, csak itt a papír hiányzik, így az adatokat közvetlenül a rendszer "háttérképére írva" láthatjuk, mintha valaki filctollal pingálta volna oda (a megfelelő háttérkép persze előny, hogy rendesen látszódjon a felirat).
Akinek megtetszett a Simple Pencil Weather widget, innen töltheti le. Használatához szükség van az xWidget kiegészítőre is.

4 HOZZÁSZÓLÁS
2012. május 30., 19:18 szittyaninja

@chabbii

Rainmeter
a prok GUI nélkül tolják unixon, a haladók (mint én) nem használnak windowst, a noobok az ablakban vannak. És lám mindenki boldog.

No offense, peace, free TIBET! ;)

2012. május 30., 19:13 szittyaninja

Nem is tudom, én kitekintek az ablakon és gyakorlatilag azonnal látom az időjárás, a fény sebességének az ablaktól a szememig való elvánszorgásával + az idegrendszeri feldolgozás idejével korrigált pillanatnyi állapotát, rásadásul FullHD, 3D és ingyen van, nem foglal helyet a gépen, nem töredezi a merevlemezt, nem adware/malware/spyware stb. ;)

2012. május 30., 18:21 chabbii

Rainmeter. A prok maguk írnak skineket, a haladók (mint én, átírnak skineket), míg a noobok letöltik a skineket. És lám, mindenki boldog, és erőforrás is marad.

2012. május 30., 09:26 Zoltán Bakó

Egyik olyan alkalmazást sem töltöm le, amihez az xWidget is kell! Egyszerűen nem vagyok hajlandó egy óráért vagy időjárás megjelenítésért ennyi felesleges vacakkal telepakolni a gépemet!
Mondhatni, már unalmas ez az xWidgetes Mac majmolás...

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Időjárási adatok látványos megjelenítése a Windows Asztalán
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X