Így kell reagálni egy hibára: a Nokia példás mea culpája

2012. április 11., szerda, 16:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Bár még nem érkeztek hivatalos értékesítési adatok sem a szolgáltatótól, sem a Nokiától, a Lumia 900 vonzó, 100...

Bár még nem érkeztek hivatalos értékesítési adatok sem a szolgáltatótól, sem a Nokiától, a Lumia 900 vonzó, 100 dolláros ára sokakat csábított vásárlásra az Egyesült Államokban. A derűs kezdetet azonban borúsabb folytatás követte: jó pár készülék gazdája váratlan internetcsatlakozási gondokkal találta magát szemben. A Nokia példás gyorsasággal reagált a problémára, s kiderítette, hogy a szóban forgó jelenség a szoftver hibája, semmi köze sincs sem a telefonhoz (hardverhez), sem a hálózathoz – írja a slashgear.

A gyors reagálás azonban nem csak ebből állt: a Nokia közzétette, hogy hamarosan egy asztali PC-s alkalmazással lehet frissíteni a telefon szoftverét, ám aki ezt macerásnak találná, egyszerűen menjen be a legközelebbi AT&T szolgáltatóhoz, ahol ingyen kicserélik a telefonját egy újabb modellre, amelyen természetesen már a frissített szoftver fut.

És ez még nem minden! A Nokia ugyanis minden eddigi Lumia 900 vásárlónak jóváír 100 dollárt AT&T számláján (amúgy az AT&T a kizárólagos szolgáltató), sőt ezt a bizonyos 100 dolláros jóváírást azok is megkapják, akik április 21-ig vesznek Lumia 900-as telefont.

2 HOZZÁSZÓLÁS
2012. április 12., 00:29 Norbert Bánki

+1

Mekkora pocsékolás kicserélni az egész hardvert egy [kicsi(?)] szoftverhiba miatt ! :(

2012. április 11., 16:45 neomad

Mivel épp most indítottak egy reklámkampányt amiben a többi rendszer vásárlóit béta tesztelőknek tartják ezért különösen kínos lett volna nekik a hiba rossz kezelése.

Egyébként korábban pl. az N97-et szemrebbenés nélkül kiadták 170K-ért tele bugokkal, a felhasználói panaszokkal egyáltalán nem törődve..

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Így kell reagálni egy hibára: a Nokia példás mea culpája
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X